Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultima oră | Tricolorul s-a transferat în Serie A! ”A semnat pe trei sezoane” Prima reacţie

Ultima oră | Tricolorul s-a transferat în Serie A! ”A semnat pe trei sezoane” Prima reacţie

Fotbal

Comentarii

Tânărul Luca Popa este noul jucător al Veneziei, formaţie din Serie A.

Proaspăt promovată în Serie A, Venezia Football Club l-a transferat pe românul Luca Popa, un fotbalist tânăr, de mare perspectivă, care va juca însă la Venezia Primvara, echipa de tineret a clubului patronat de omul de afaceri american, Duncan Niederauer.

Agentul fotbalistului român, Cătălin Sărmăşan, a confirmat transferul: ”Luca Popa, în vârstă de 15 ani, a semnat un contract pe trei sezoane cu Venezia, formaţie din Serie A. O mutare excelentă pentru club, dar şi pentru jucător. Luca va avea mediul necesar pentru a creşte şi a-şi dezvolta calităţile” a anunţat Sărmăşan.

Luca Popa este internaţional U15 şi U16 al României şi provine de la Club Atletic Oradea. Fundaşul născut pe 14 decembrie 2005 măsoară deja 1.90 m şi a mai fost în probe la Inter Milano şi Atalanta Bergamo.

Venezia FC a promovat în prima ligă din Italia şi este antrenată de Paolo Zanetti. În această vară, clubul a reuşit deja câteva transferuri importante, dar la nivelul primei echipe. Fundaşul Tyronne Ebuehi a fost împrumutat de la Benfica, în timp ce mijlocaşul Dor Peretz şi atacantul belgian Daan Heymans au fost achiziţionaţi de la Maccabi Tel Aviv respectiv Waasland Beveren.

 

Venezia va debuta în noul sezon din Serie A într-o deplasare pe San Paolo, contra lui Napoli.

”L-au urcat direct la Primavera, lucru care ne-a surprins şi pe noi. Cei de acolo îl privesc ca pe un proiect. Se va antrena inclusiv cu echipa cu echipa mare. A fost dorit de mai toate cluburile din Romania plus alte cluburi din străinătate, dar a optat pentru proiectul celor de la Venezia” a mărturisit Cătălin Sărmăşan, în exclusivitate pentru Telekom Sport

sursa foto: Lega B, Bihon

Afla mai multe despre: luca popavenezia 

viewscnt
Articole similare