Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Turcii anunţă surpriza! Dan Petrescu l-ar aduce la Kayserispor pe Nicolae Stanciu. Antrenorul român, aproape de a fi prezentat

ULTIMA ORĂ | Turcii anunţă surpriza! Dan Petrescu l-ar aduce la Kayserispor pe Nicolae Stanciu. Antrenorul român, aproape de a fi prezentat
Comentarii

Televiziunea locală din Kayseri, TV 1 Kayseri, a anunţat că antrenorul Dan Petrescu are de gând să-l aducă la noua echipă şi pe Nicolae Stanciu, de la Slavia Praga.

Dan Petrescu o va prelua pe Kayserispor şi va avea o misiune dificilă la noua echipă, după plecarea de la CFR Cluj. "Bursucul" a plecat de la campioana României şi preia echipa de pe ultimul loc din Turcia, care abia s-a salvat de la retrogradare în sezonul trecut. 

Turcii anunţă că Dan Petrescu încearcă transferul lui Nicolae Stanciu la Kayserispor

După săptămâni bune în care au existat informaţii despre următoarea destinaţie a antrenorului, se pare că Dan Petrescu va ajunge pe banca ultimei clasate din Turcia, Kayserispor. Presa din Turcia susţine că Dan Petrescu a preluat oficial pe Kayserispor, după ce a semnat contractul, lipsind doar anunţul de pe reţelele sociale care să confirme că "Bursucul" a fost numit antrenorul lui Săpunaru, Lung Jr. şi Alibec.

Iar antrenorul doreşte să preia modelul pe care Marius Şumudică îl foloseşte cu succes la Gaziantep. Dan Petrescu îşi doreşte mai mulţi români la Kayserispor, iar televiziunea locală a anunţat o surpriză. 

Dan Petrescu ar urma să vină la pachet cu Nicolae Stanciu: "Kayserispor va da tricoul cu numărul 10. Kayserispor s-a înţeles cu antrenorul român Dan Petrescu. La Kayseri e de aşteptat să ajungă, odată cu Petrescu, şi Nicolae Stanciu, decarul naţionalei României", e anunţul surprinzător făcut de TV1 Kayseri. 

Totuşi, e greu de crezut că transferul se va realiza. Nicolae Stanciu e cotat la 4.5 milioane de euro cu Slavia Praga, e un jucător apreciat în Cehia, iar cu echipa de club a jucat în competiţiile europene, fiind om de bază. În plus, Slavia Praga a plătit 4 milioane de euro pentru Stanciu, iar cehii îşi doresc să scoată profit de pe urma sa. 

În acest sezon, Stanciu a jucat în 18 meciuri, a marcat de patru ori şi a oferit patru pase decisive. 

Afla mai multe despre: dan petrescukayserispornicolae stanciu 

viewscnt
Articole similare