Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Un fotbalist de la FCSB şi omul adus de Rădoi la naţională, acord "de principiu" pentru transferul într-un campionat puternic! Cu ce echipă au bătut palma

ULTIMA ORĂ | Un fotbalist de la FCSB şi omul adus de Rădoi la naţională, acord "de principiu" pentru transferul într-un campionat puternic! Cu ce echipă au bătut palma

FCSB

Comentarii

Erzurumspor, echipă din Superliga turcă, doreşte doi jucători români. Ovidiu Popescu (26 de ani), mijlocaşul FCSB, şi Alexandru Creţu (28 de ani), fotbalistul slovenilor de la Maribor şi om de naţională, şi-au dat acordul "de principiu" pentru a merge în Turcia, anunţă presa din "Ţara Semilunei".

Ovidiu Popescu pleacă de la FCSB şi semnează într-un campionat puternic, la pachet cu Alexandru Creţu!

Poreclit "Lampard" de patronul FCSB, Ovidiu Popescu e la un pas de plecarea de la gruparea roş-albastră. Turcii de la Transfer Merkez, are monitorizează transferurile în fotbalul turc, scrie despre faptul că Erzurumspor are deja acordurile lui Popescu şi Alexandru Creţu pentru a se transfera de la FCSB, respectiv Maribor. Cum FCSB se află în cantonament în Turcia, la Antalya, e de aşteptat ca discuţiile să se desfăşoare mult mai uşor.

Ovidiu Popescu intră rar în planurile lui Toni Petrea la FCSB, care-l foloseşte pe închizător doar în cazul în care lipseseşte cineva din apărare. Ovidiu Perianu, Adrian Şut sau Gabriel Simion sunt variantele pe care Petrea le peferă pe postul de mijlocaş închizător la FCSB.

De partea cealaltă, Alexandru Creţu se bucură de o imagine bună în Slovenia, la Maribor, iar evoluţiile excelente i-au adus chiar statutul de titular în echipa naţională a României sub comanda lui Mirel Rădoi. Şi transferul său pare logic, mai ales că de la 1 ianuarie a intrat în ultimele şase luni ale înţelegerii cu Maribor. Mirel Rădoi l-a adus pe Alexandru Creţu la echipa naţională a României în urma performanţelor de la echipa de club.

Erzurumspor l-a vrut şi pe Omrani!

În trecut, despre turcii de la Erzurumspor s-a scris că îl vor pe atacantul CFR-ului, Billel Omrani (27 de ani), intrat de curând în ultimele şase luni de contract cu CFR Cluj. Erzurumspor era pe atunci în liga a doua turcă, între timp promvând în Superligă. Transferul lui Billel Omrani la Erzurumspor nu s-a perfectat, însă se pare că acum turcii vor să transfere din România.

Afla mai multe despre: erzurumsportransferovidiu popescuovidiu popescu transfer erzurumspor fcsberzurumspor transfer alexandru cretualexandru cretu erzurumspor 

viewscnt
Articole similare