Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Un fotbalist de la naţionala U21, depistat pozitiv cu COVID-19 în cantonament! FRF a făcut anunţul

ULTIMA ORĂ | Un fotbalist de la naţionala U21, depistat pozitiv cu COVID-19 în cantonament! FRF a făcut anunţul

Echipa națională

Comentarii

COVID-19 la naţionala de tineret! Unul dintre jucătorii convocaţi de Adrian Mutu pentru meciul cu Danemarca U21 a fost depistat pozitiv cu Coronavirus.

FRF a anunţat, miercuri, că unul dintre fotbaliştii pe care Mutu i-a convocat în vederea partidei cu Danemarca U21 a fost depistat pozitiv la un test de COVID-19. Din informaţiile oferite de site-ul frf.ro, acesta a avut un test negativ la sosirea în cantonament, însă a doua zi dimineaţă fotbalistul a declarat că este contact direct cu o persoană ce în dimineaţa zilei respective a început să prezinte simptome.

Fotbalistul a fost izolat, nu s-a antrenat alături de ceilalţi colegi şi nici nu a luat masa cu ei. În urma unei testări de COVID-19 efectuate marţi, rezultatul sosit miercuri dimineaţă a ieşit pozitiv. Joi, toată delegaţia lotului Under 21 va efectua o nouă testare RT-PCR!

"Din păcate, unul dintre jucătorii convocaţi pentru partida cu Danemarca a fost depistat pozitiv cu virusul SARS-CoV-2. Acesta a avut un test negativ la sosirea în cantonament, însă a doua zi dimineaţă fotbalistul a declarat că este contact direct cu o persoană ce în dimineaţa zilei respective a început să prezinte simptome. Staff-ul medical a decis să îl izoleze. Astfel, jucătorul nu a interacţionat deloc cu ceilalţi fotbalişti din lot. Nu s-a antrenat, iar masa i-a fost dusă în cameră. Ieri a fost testat RT-PCR, iar în această dimineaţă rezultatul testului a sosit şi este pozitiv.



Joi, toată delegaţia lotului Under 21 va efectua o nouă testare RT-PCR!"
, se arată în mesajul celor de la frf.ro.

Meciul România U21 - Danemarca U21 se joacă marţea viitoare, pe 17 noiembrie, de la ora 20:30, şi va putea fi urmărit în format LIVE BLOG pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: romania u21coronavirusfotbalist 

viewscnt
Articole similare