Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Un fotbalist de la Real Madrid refuză să se mai antreneze cu echipa blanco

ULTIMA ORĂ | Un fotbalist de la Real Madrid refuză să se mai antreneze cu echipa blanco

Real Madrid

Comentarii

La Madrid lucrurile nu sunt deloc atât de simple pe cât par. Cristiano Ronaldo şi Zinedine Zidane au părăsit deja campioana europei, iar Luka Modric pare şi el pe picior de plecare. Cotidianul MARCA anunţă în ediţia sa de luni că un alt fotbalist crează probleme oficialilor madrileni şi refuză să se mai antreneze cu prima echipă.

Până când situaţia sa nu va fi clarificată, internaţionalul croat Mateo Kovacic refuză să se mai antreneze cu Real Madrid. Cel puţin asta susţine presa spaniolă, care notează că fostul fotbalist de la Inter Milano vrea să plece de pe Santiago Bernabeu.

Kovacic declarase deja pentru cotidianul MARCA faptul că îşi doreşte să plece de la Real Madrid pentru a se bucura de mai multe minute. În alte două rânduri Kovacic a vrut să părăsească formaţia de pe Concha Espina, dar Real Madrid a refuzat negocierile cu AS Roma şi Juventus Torino.

Mijlocaşul în vârstă de 24 de ani joacă la Real Madrid din 2015, dar nu a reuşit să rupă tridentul Modric-Casemiro-Kroos. Şi şansele să o facă din sezonul viitor, daca Modric rămâne la Madrid sunt la fel de mici. Astfel că Mateo vrea ca Real Madrid să accepte un împrumut sau un transfer definitiv, mai ales că multe echipe s-au arătat interesate de achiziţionarea sa.

Manchester City pare echipa dispusă să plătească o sumă importantă de bani pentru mijlocaşul croat, însă discuţiile au fost blocate pentru că Real Madrid n-a acceptat decât o variantă de împrumut. 

Afla mai multe despre: mateo kovacicreal madridtransferuri 

viewscnt
Articole similare