Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultimă oră! Unde ar putea juca francezul Ribery la 38 de ani! Destinaţie neaşteptată pentru fostul star de la Bayern Munchen

Ultimă oră! Unde ar putea juca francezul Ribery la 38 de ani! Destinaţie neaşteptată pentru fostul star de la Bayern Munchen
Comentarii

Atacantul Franck Ribery ar putea ajunge la Salernitana, nou-promovată în Serie A, după două sezoane petrecute la Fiorentina, informează Gazzetta dello Sport.

La Salernitana, Ribery ar urma să aibă un salariu anual de 1,5 milioane de euro. Ribery a refuzat recent o ofertă de la echipa turcă Karagumruk. Din 2019, Ribery ajucat în Serie A, la Fiorentina, unde marcat de cinci ori în 51 de meciuri. 

În această vară, presa iberică a scris şi despre interesul lui Real Betis Sevilla pentru francez, acolo unde Manuel Pellegrini ar fi dorit să-l aducă, totuşi, perioada de transferuri din Spania a expirat, iar mutarea nu s-a concretizat. 

Franck Ribery, legendă în Bundesliga

Ribery a jucat timp de 12 ani la Bayern Munchen, bifand peste 300 de meciuri. El a castigat 9 titluri ale Germaniei, 6 Cupe, 1 Cupa a Ligii, 4 Supercupe, dar si trofeul UEFA Champions League.

Afla mai multe despre: ribery-italia-fiorentina-bayern 

viewscnt
Articole similare