Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Unul dintre cei mai scumpi jucători din lotul lui Man United a refuzat prelungirea! Pregătit să semneze cu o mare rivală

ULTIMA ORĂ | Unul dintre cei mai scumpi jucători din lotul lui Man United a refuzat prelungirea! Pregătit să semneze cu o mare rivală

Manchester United

Comentarii

Agentul lui Anthony Martial tocmai a anunţat că jucătorul vrea să plece de la Manchester United, deşi „diavolii” intenţionau să-l păstreze în lotul pentru viitorul sezon.

După mai multe negocieri între oamenii lui United şi Martial, nu s-a ajuns la niciun acord pentru semnarea unui nou contract, anunţul fiind făcut de Philippe Lamboley, impresarul jucătorului. 

Conform skysports.com, Tottenham este interesată să îl transfere pe atacantul lui United. Totul depinde de conducerea "diavolilor roşii" însă. Martial mai are contract până în 2019 şi nu se ştie dacă va putea pleca în această vară.

Londonezii de la Tottenham au mai încercat transferul lui Martial şi în 2015, pe când juca la AS Monaco. Atunci cei de la Spurs ofereau 36 de milioane de lire sterline pentru atacantul francez.

În sezonul recent încheiat Premier Leaguea, Martial a jucat în 30 de partide pentru United şi a marcat nouă goluri.

Autor: Cosmin Olteanu

Afla mai multe despre: martialmanchester unitedjose mourinhointernational 

viewscnt
Articole similare