Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultimă oră | Unul dintre investitori se retrage de la Rapid. "Nu vrea să mai contribuie. Suntem în negocieri pentru a-i prelua pachetul de acţiuni"

Ultimă oră | Unul dintre investitori se retrage de la Rapid. "Nu vrea să mai contribuie. Suntem în negocieri pentru a-i prelua pachetul de acţiuni"

Rapid

Comentarii

Acţionarul principal al celor de la Rapid Bucureşti, Victor Angelescu, a recunoscut că a nu mai beneficiază de susţinerea financiară a celui de-al doilea acţionar al clubului, Liviu Goncea.

Liviu Goncea, un apropiat al fostului primar de la Sector 1 Bucureşti, Dan Tudorache, a decis că este momentul să renunţe la pachetul de acţiuni al Rapidului pe care îl deţine, de 48%, la patru luni distanţă de la asociere. În acest moment, acţiunile clubulu sunt împărţite între Liviu Goncea, Victor Angelescu -49% şi Ascoiaţia Academia Rapid - 3%.

Cu toate acestea, Liviu Angelescu îi linişteşte pe rapidişti şi promite că va prelua pachetul de acţiuni de la Liviu Goncea, ce ce înseamnă că va ajunge la un portofoliu de 97%, apoi, până de Crăciun, va rezolva şi problemele legate de salariile restante.

"Celălalt acţionar nu vrea să mai contribuie. Nu vreau să vorbesc în numele lui. Am înţeles că vrea să e retragă, chiar dacă este de o perioadă scurtă de timp. În momentul de faţă, sunt în discuţii cu el pentru preluarea pachetului total al Rapidului. Suntem în negocieri şi sper ca în două săptămâni să rezolvăm această problemă, să preluăm tot şi să rezolvăm şi problemele salariale. Până de Crăciun ,jucătorii for vi liniştiţi, cu banii la zi. Nu vor resimţi retragerea lui, bugetul va fi acelaşi", a declarat Liviu Angelescu, marţi, la Rapid TV.

Cunoscut mai mult ca om de afaceri şi supranumit ”Milionarul Kia”, Goncea deţine pachetele majoritare ale firmelor MIT MOTORS International SRL (51la sută), KIA ROMAUTO SRL (51la sută), Hera Cleaning SRL (54 la sută) şi Baltic Marine Grup SRL (51 la sută), dar şi 1 la sută din acţiunile ISUZU ROMAUTO SRL. Este şi administrator al firmelor firmelor MIT MOTORS International SRL şi Baltic Marine Grup SRL.

Afla mai multe despre: rapid 

viewscnt
Articole similare