Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Valeriu Iftime, internat la spital cu COVID-19! Care e starea patronului de la FC Botoşani

ULTIMA ORĂ | Valeriu Iftime, internat la spital cu COVID-19! Care e starea patronului de la FC Botoşani

FC Botoșani

Comentarii

Valeriu Iftime s-a infectat cu COVID-19 şi a fost internat în spital. Patronul FC Botoşani a dezvăluit că se simte bine, dar că a avut simpotemele specifice Coronavirusului.

Iftime a spus că a fost "pus la pământ" de COVID-19 şi că e internat în spital de mai bine de săptămână, chiar dacă s-a vaccinat pe 9 martie, când a făcut prima doză. Valeriu Iftime susţine că se simte bine acum şi le cere oamenilor să fie foarte atenţi în această perioadă dificilă.

„Sunt OK! Dar cu acest virus nu poţi spune niciodată sigur că eşti OK, pe termen lung! Abia acum înţeleg de ce se teme toată omenirea de COVID! Fac sport, mănânc cumpătat, n-am alte afecţiuni! Am avut simptomele ştiute şi apoi a venit furtuna care m-a pus la pământ! Rugămintea mea este să fim foarte foarte atenţi şi să ne vaccinam cât mai mulţi şi cât mai repede posibil!”, a spus Valeriu Iftime, conform Monitorul de Botoşani.

Valeriu Iftime e doar ultimul nume de om din fotbalul românesc care a avut de-a face cu COVID-19, după fraţii Becali, Cornel Dinu, Cristi Balaj sau Basarab Panduru. Cazurile au fost des întâlnite şi la jucătorii echipelor, chiar la Botoşani existând un focar la începutul acestui sezon de Liga 1.

Afla mai multe despre: valeriu iftimecovid-19 

viewscnt
Articole similare