Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Valverde, OUT de la FC Barcelona? Răspunsul dat de conducerea catalanilor, după înfrângerea cu Atletico Madrid din Supercupa Spaniei

ULTIMA ORĂ | Valverde, OUT de la FC Barcelona? Răspunsul dat de conducerea catalanilor, după înfrângerea cu Atletico Madrid din Supercupa Spaniei

FC Barcelona

Comentarii

FC Barcelona a pierdut cu Atletico Madrid, 2-3 în semifinala Supercupei Spaniei, deşi a condus o bună bucată din meci, iar fanii s-au întors împotriva lui Ernesto Valverde, antrenorul catalanilor. Conducerea trupei de pe Camp Nou, prin vocea directorului sportiv Guillermo Amor (52 de ani), a anunţat că nu se pune problema ca Valverde să fie dat afară mai devreme de expirarea contractului.

Înfrângerea cu Aletico Madrid din semifinala Supercupei Spaniei a agitat şi mai mult apele deja tulburi la FC Barcelona. Catalanii au condus cu 2-1 şi au avut două goluri anulate de VAR, iar în final au fost învinşi cu 3-2, iar fanii s-au întors împotriva lui Valverde, tehnicianul pe care-l vor plecat de la cârma echipei de pe Camp Nou. Amor a anunţat, după meci, că Valverde nu va pleca.

"Ne-a deranjat tare faptul că am pierdut. Continuăm, mergem înainte, e un drum foarte lung! Mai sunt multe jocuri importante. În ceea ce-l priveşte pe Valverde, nu este nimic. Astfel de lucruri se pot întâmpla, mai ales în jocurile importante cu echipe puternice. Ceea ce crezi că ai câştigat, poate fi pierdut", a spus Guillermo Amor, conform Movistar+, citat de AS.

Ernesto Valverde mai are contract cu FC Barcelona încă şase luni, până în vara lui 2020. Valverde a fost instalat la cârma catalanilor în vara lui 2017, iar de atunci a strâns 145 de meciuri, cu o medie 2,23 puncte pe meci şi a câştigat patru trofee: două titluri, o Cupă a Regelui şi o Supercupă a Spaniei.



Liga Campionilor a fost un eşec total pentru Valverde, Barcelona fiind eliminată uluitor de AS Roma şi FC Liverpool în sferturi, respectiv semifinale.

Afla mai multe despre: fc barcelonaernesto valverdeanuntantrenor 

viewscnt
Articole similare