Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vasile Miriuţă a plecat de la Hermannstadt. Unde va antrena din sezonul viitor

Vasile Miriuţă a plecat de la Hermannstadt. Unde va antrena din sezonul viitor

Hermannstadt​

Comentarii

Vasile Miriuţă a păstrat-o pe FC Hermannstadt în Liga 1, dar aventura pentru el pe tărâm românesc s-a încheiat, cel puţin pentru o perioadă. Antrenorul a plecat din ţară şi va semna cu o nouă echipă.

Miriuţă, 50 de ani, a plecat de la Sibiu şi se duce în Ungaria, acolo unde, cel mai probabil, va semna cu Kisvarda, echipa la care sunt legitimaţi mai mulţi români, printre care şi Gheorghe Grozav. Tehnicianul va încasa un salariu mult mai mare în Ungaria, dar cu toate acestea, decizia a fost luată pentru a fi mai aproape de familie, care locuieşte la Budapesta. 

Antrenorul a confirmat încă de miercuri că nu va mai continua la Hermannstadt şi că are trei oferte, iar în cele din urmă a ales-o pe cea din Ungaria: "Mâine o să am o discuţie cu conducerea şi vom vedea. Voi vorbi şi cu familia, vom lua o decizie împreună dacă mai rămânem sau nu. Am trei oferte, ştie şi conducerea. Toate sunt din străinătate, dar dacă ar fi să optez pentru una ar fi cea din Ungaria. Aş fi mai aproape de casă, pentru că fiica mea are 10 ani şi mă doreşte lângă ea. Hai tati acasă, acum să vedem ce decizie voi lua mâine cu familia", a declarat Miriuţă, imediat după ce echipa sa a rămas în Liga 1. 

Miriuţă a mai antrenat o scurtă perioadă în Ungaria, între 2014 şi 2015 la Gyor. El le-a mai condus pe Energie Cottbus, Ceahlăul Piatra Neamţ, CFR Cluj, ASA Târgu Mureş, Concordia Chiajna şi Dinamo. 

Afla mai multe despre: vasile miriuta 

viewscnt
Articole similare