Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Veste de ultim moment în privinţa deplasării naţionalei Norvegiei la Bucureşti pentru meciul cu România!

ULTIMA ORĂ | Veste de ultim moment în privinţa deplasării naţionalei Norvegiei la Bucureşti pentru meciul cu România!

Echipa națională

Comentarii

Meciul România - Norvegia este programat, duminică, de la ora 21.45, pe Arena Naţională, în etapa a V-a a Grupei A a Diviziei B a Ligii Naţiunilor.

UPDATE 17:55 - Se pare, totuşi, că norvegienii nu au plecat încă spre România, conform unui anunţ venit dinspre FRF: "Autorităţile norvegiene NU au comunicat federaţiei de la Oslo nimic. Nu există niciun update. Reprezentantul UEFA la partidă pe zona media a confirmat această realitate."


UPDATE 17:30 - Federaţia Norvegiană de Fotbal a anunţat, în cele din urmă, că naţionala lui Haaland & Co. va face deplasarea pentru partida de la Bucureşti, cu România.

”După scrisoarea adresată oficialilor şi o nouă întâlnire cu reprezentanţii Ministerului Sănătăţii în care s-a discutat despre interpretarea legislaţiei în vigoare, echipa naţională are acum permisiunea să se deplaseze în România şi Austria” ,se arată într-un comunicat al forului de la Oslo.


Haaland şi compania ar fi trebuit să ajungă la 15:10 (ora României), dar se pare că sunt blocaţi în acest moment pe aeroport pentru că nu au primit acordul autorităţilor de la Oslo. Cu toate acestea, conform presei norvegiene, federaţia nordică este încrezătoare că va putea gestiona cu bine această situaţie. Sunt totuşi şanse ca jucătorii şi staff-ul echipei norvegiene să nu fie lăsaţi să plece azi, iar presa locală scrie că aceştia s-au întors deja la hotelul din Oslo. Federaţia din Norvegia caută soluţii pentru ca naţionala să ajungă duminică, în ziua meciului, în România, dar rămâne de văzut dacă poate pleca din ţară.

Există temeri cu privire la situaţia din lotul norvegienilor după ce Omar Elabdellaoui, fundaşul naţionalei Norvegiei, a fost depistat cu COVID-19, vineri, cu două zile înaintea meciului cu România,

Fundaşul dreapta norvegian a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, chiar înaintea meciului cu România din Liga Naţiunilor, a confirmat, vineri, federaţia de la Oslo. Prin urmare, selecţionerul Lagerback a decis să anuleze antrenamentul de vineri, iar oficialii federali au confirmat că se află în contact cu UEFA şi autorităţile sanitare pentru a primi informaţii referitoare la protocol.

Federaţia Norvegiană de Fotbal a fost de asemenea în permanent contact cu Federaţia Română, iar din informaţiile Football.no, elevii lui Lagerback ar fi apţi pentru jocul cu România.

Meciul România - Norvegia este programat, duminică, de la ora 21.45, pe Arena Naţională, în etapa a V-a a Grupei A a Diviziei B a Ligii Naţiunilor.

Afla mai multe despre: haalandodegaardcovid-19 

viewscnt
Articole similare