Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Veste excelentă pentru rapidişti! Recursul lui Florin Talpan a fost respins de către Comisia de Recurs a FRF

ULTIMA ORĂ | Veste excelentă pentru rapidişti! Recursul lui Florin Talpan a fost respins de către Comisia de Recurs a FRF

Fotbal intern

Comentarii

UPDATE 12 iulie 2018: ”Recursul lui Florin Talpan a fost respins de către Comisia de Recurs a FRF, astfel încât Rapid va juca în Liga 3, aşa cum s-a decis pe teren”, anunţă clubul pe pagina oficială de Facebook.


Obişnuit să câştige procese pe bandă rulantă în faţa lui Gigi Becali, Florin Talpan n-a suportat să piardă la AMFB. Juristul Clubului Sportiv al Armatei a făcut o criză de nervi după ce recursul CSA a fost respins.

Florin Talpan a intrat în sediul AMFB şi a  reclamat şi faptul că secretarul general Claudiu Baboiu nu are ce căuta la şedinţe din cauză că a fost condamnat penal.

"Sunt ofiţer de justiţie! Mă daţi afară? Nu ridicaţi tonul asupra mea. Vreţi să săriţi la bătaie? Domnilor suporteri, vor să sară la bătaie oamenii aceştia! Dumneavoastră (n.r. Claudiu Baboia.) nu aveţi nicio calitate la AMFB. Am venit să apărăm o instituţie a statului. Vreţi dosare? Vreţi dosare cumva?

Vreau să văd decizia. Aceasta nu e o comisie de oameni care ştiu codul de procedură civilă. Sunt legile făcute pe interese. E un avocat care nu ştie codul de procedură penală, care nu mă lasă să vorbesc. Aceste şedinţe sunt făcute la mişto. El (n.r. Claudiu Baboia) nu ce căuta aici. V-am prins când trebuia. Vreau să văd decizia. Suporterii sunt afară. Vor să vină din toată ţara alături de noi!

Ăsta nu e campionat. Cum a trimis AMFB către FRF că Rapid a câştigat campionatul când cotestaţia mea era pe rol? De ce s-a dat către Federaţie? Burleanu mi-a zis să-l întreb pe domnul Lumânare (n.r. Marian Lumânare, preşedinte AMFB). Am venit să-l întreb personal. De ce s-a dat această soluţie când este un litigiu pe rol? Rapid nu are personalitate juridică. Vă bateţi joc de CSA Steaua. Nu vă puteţi bate joc de România!", a ţipat colonelul Florin Talpan în sediul AMFB.

Scandal Talpan la AMFB

EXCLUSIV/VIDEO Florin Talpan a făcut scandal în sediul AMFB, după recursul respins!  "Vreţi să săriţi la bătaie? Vă bateţi joc de Steaua, de România!"  ----->>>> http://bit.ly/2K3KLC3

Publicată de Gazeta Sporturilor pe 20 Iunie 2018

 

Afla mai multe despre: talpanscandalamfbcsa steaua 

viewscnt
Articole similare