Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Veste groaznică pentru Amanda Kurtovic. Jucătoarea lui CSM Bucureşti are şanse mici să mai joace în acest sezon

ULTIMA ORĂ | Veste groaznică pentru Amanda Kurtovic. Jucătoarea lui CSM Bucureşti are şanse mici să mai joace în acest sezongalerie foto

Handbal

Comentarii

Norvegia a câştigat ieri seară turneul amical cu Danemarca, Franţa şi Ungaria, dar succesul a fost umbrit de o accidentare cât se poate de serioasă a interului dreapta Amanda Kurtovic, jucătoarea celor de la CSM Bucureşti.

UPDATE: Din păcate, diagnosticul dat de medici pentru Amanda Kurtovic se confirmă. Sportiva legitimată la CSM Bucureşti a suferit o ruptură de ligament încrucişat anterior şi menisc intern la genunchiul piciorului stâng şi, cel mai probabil, nu va mai juca în acest sezon.

Cu 8 minute înainte de finalul partidei cu Franţa, la o fază destul de banală de atac, Kurtovic s-a accidentat la o răsucire a genunchiului, înainte de a pune piciorul în pământ. Ea a părăsit arena de joc în strigăte de durere.
 
"Este foarte trist. Este probabil o accidentare gravă, dar va trebui să aşteptăm până vom vedea despre ce este vorba. Dezavantajul sportului nostru sunt aceste situaţii. Pentru noi şi pentru Amanda trebuie să încercăm să luptăm", a declarat selecţionerul Thorir Hergeirsson.

Dacă se va confirma accidentarea, ruptură de ligamente la genunchiul stâng, atunci CSM Bucureşti pierde o jucătoare importantă, rămânând ca pe postul de inter dreapta cu Barbara Lazovici.

 
 
 

Afla mai multe despre: amanda kurtoviccsm bucurestiaccidentareligamente 

viewscnt
Articole similare