Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Veste nesperată pentru arbitrul meciului Real Madrid - Juventus. Ce partidă importantă va arbitra Michael Oliver

ULTIMA ORĂ | Veste nesperată pentru arbitrul meciului Real Madrid - Juventus. Ce partidă importantă va arbitra Michael Olivergalerie foto
Comentarii

Arbitrul englez Michael Oliver va conduce la centru finala Cupei Angliei dintre Manchester United şi Chelsea Londra, care va avea loc la 19 mai, informează Sky Sports. Meciul va fi transmis în direct la Telekom Sport.

Devenit celebru în întreaga lume după penaltiul controversat acordat Realului în finalul întâlniri cu Juventus, Michael Oliver şi-a atras critici şi după un meci dintre Chelsea şi Manchester United, din sezonul trecut al Cupei Angliei. Cele două echipe s-au întâlnit în sferturi, iar londonezii s-au impus cu scorul de 1-0, la finalul unui meci în care echipa pregătită de Jose Mourinho a jucat în inferioritate numerică din minutul 35. Ander Herrera a fost eliminat, atunci, pentru două cartonaşe galbene primite în prima repriză, iar Mourinho a criticat decizia luată de arbitrul englez.

În minutul 90+3 al partidei Real Madrid - Juventus, de la oaspeţi a fost eliminat portarul Gianluigi Buffon pentru proteste după acordarea unui penalti pentru o intervenţie a lui Benatia la Lucas Vazquez, în momentul în care scorul era de 3-0 pentru italieni, acelaşi ca la Torino. Cristiano Ronaldo a transformat în minutul 90+8 penaltiul care i-a adus echipei Real Madrid calificarea în semifinalele Ligii Campionilor.

După această partidă, Buffon a criticat prestaţia arbitrului englez Michael Oliver, despre care a spus că "are în loc de inimă un coş de gunoi". Şi soţia arbitrului, Lucy Oliver, a devenit o ţintă a contestatarilor, după ce s-a descoperit că, în trecut, a vizitat Stadionul Santiago Bernabeu şi a postat pe Twitter imagini şi comentarii de apreciere pentru clubul spaniol.

Afla mai multe despre: michael oliverrealjuventus 

viewscnt
Articole similare