Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Veste teribilă pentru Dinamo. Anunţul oficial făcut chiar înaintea meciului cu Academica Clinceni

ULTIMA ORĂ | Veste teribilă pentru Dinamo. Anunţul oficial făcut chiar înaintea meciului cu Academica Clinceni
Comentarii

Iulian Mihăescu, omul care se ocupă în această perioadă de pregătire echipei Dinamo, alături de Sebastian Moga, a confirmat că accidentarea mijlocaşului Dan Nistor a recidivat.

"Am înţeles că a recidivat întinderea pe care o avea. Cred că va lipsi o bună perioadă de timp, nu se ştie când va reveni", a declarat Iulian Mihăescu, înaintea meciului cu Academica Clinceni, de vineri seară.

Partida dintre Dinamo şi Clinceni se joacă vineri, de la 21:00, în etapa a patra a Ligii 1, în direct la Telekom Sport 1.

"Sperăm să fie o formulă mai apropiată de ce ne dorim, după un joc mai reuşit la CFR. Se putea veni cu un punct de acolo. Se merge pe omogenitate şi se caută o formulă cât mai bună", a mai spus Mihăescu.

"Îmi place să joc foarte mult pe atac şi să sperăm că vom face un rezultat bun astăzi", a spus, la rândul său, Ilie Poenaru, tehnicianul echipei din Clinceni.

Dan Nistor va mai sta încă o lună în afara terenului

Nistor a ratat primele trei meicuri ale câinilor în noul sezon după ce s-a lovit în amicalul împotriva Chindiei disputat înaintea startului noii ediţii a Ligii I. Astfel, liderul roş-albilor a fost indisponibil pentru partidele cu Viitorul, U Craiova şi CFR Cluj, toate pierdute de câini fără gol marcat. Deşi era aproape de o revenire pe gazon, Nistor a avut din nou ghinion.

S-a accidentat la un antrenament şi conform RMN-ului va mai sta încă aproximativ o lună în afara terenului. Astfel e de aşteptat ca decarul roş-albilor să absenteze până la pauza cauzată de meciurile echipei naţionale de la începutul lunii septembrie. Până atunci, Dinamo le va întâlni pe Academica Clinceni, Poli Iaşi, Chindia, Hermannstadt şi Sepsi. 

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare