Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Veste uriaşă pentru fanii FCSB. Când revine Florinel Coman pe gazon EXCLUSIV

ULTIMA ORĂ | Veste uriaşă pentru fanii FCSB. Când revine Florinel Coman pe gazon EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Agentul Ioan Becali a vorbit despre revenirea starului de la FCSB, Florinel Coman.

Florinel Coman s-a accidentat în meciul lui FCSB de la Backa Topola, din turul doi preliminar al Europa League. Agentul fotbalistului de la FCSB, Ioan Becali a vorbit în exclusivitate pentru Telekom Sport despre revenirea lui "Mbappe" pe gazon: "În două săptămâni va intra să se antreneze ca lumea şi în maximum trei va şi juca" a explicat Becali.

Florinel Coman, care a suferit o accidentare la gleznă în minutul 70 al meciului cu Backa Topola, câştigat de FCSB după executarea loviturilor de departajare, era unul dintre cel mai buni fotbalişti ai echipei înainte de acest eveniment nefericit. Coman a înscris un gol şi a oferit trei pase decisive în cinci apariţi pentru FCSB, dar s-a făcut remarcat, şi la echipa naţională, acolo unde a dat assistul la reuşita prin care Denis Alibec a deschis scorul în meciul cu Austria.

Ioan Becali că Florinel Coman nu a putut evolua în meciurile echipei naţionale. Şi nu este singurul fotbalist legat de care Ioan Becali are regrete că nu l-a văzut mai mult în aceste meciuri: "Îmi pare rău şi de Cicâldău că nu a jucat, la Craiova a demonstrat că merită să joace, nu e atât de scund ca ceilalţi" a mai spus Ioan Becali, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: florinel comanioan becali 

viewscnt
Articole similare