Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ Veste uriaşă pentru Radu Drăguşin! Puştiul minune de la Juventus, faţă în faţă cu provocarea carierei

ULTIMA ORĂ Veste uriaşă pentru Radu Drăguşin! Puştiul minune de la Juventus, faţă în faţă cu provocarea carierei

Stranieri

Comentarii

Potrivit presei italiene, Juventus a refuzat să-l transfere pe Antonio Rudiger, după ce Andrea Pirlo a confirmat că este mulţumit de fundaşii pe care îi are la dispoziţie.

Jurnalistul Luca Cimini anunţă că Juventus a refuzat să-l transfere pe fundaşul lui Chelsea, Antonio Rudiger, care a fost propus campioanei Italiei.

O mişcare în strânsă legătură cu încrederea pe care Pirlo o are în fundaşii săi şi în tânărul internaţional român, Radu Drăguşin: ”Andrea Pirlo are încredere în Drăguşin, un fundaş născut în 2002, care şi-a făcut deja debutul la prima echipă, inclusiv în Champions League. Ideea clubului este să conteze tot mai mult pe gigantul român, iar din acest motiv, Juventus nu va face niciun transfer în următorul mercato în zona de apărare” anunţă sursa citată.

Juve îi urmăreşte pe David Alaba şi Jerome Boateng, dar momentan, campioana Italiei pariază pe Radu Drăguşin şi pe ceilalţi jucători din apărare: De Ligt, Bonucci, Danilo, Demiral sau Chiellini. Andrea Pirlo şi-a făcut deja o idee clară asupra lor, iar Juve nu vrea transferuri în perioada de iarnă în acest compartiment.

Drăguşin a debutat deja în Serie A

Fundaşul român legitimat la Juventus Torino, Radu Drăguşin, a debutat în Serie A,  în partida pe care echipa sa a câştigat-o pe terenul celor de la Genoa, scor 3-1, într-o partidă din etapa a 11-a din Liga 1.

Internaţionalul român de tineret, Radu Drăguşin, a fost introdus de către Andrea Pirlo în minutul 90 al partidei pe care Juventus a câştigat-o în deplasare, la Genoa, scor 3-1.

Fotbalistul român l-a înlocuit pe Matthijs De Ligt, fundaşul olandez transferat de la Ajax Amsterdam în vara lui 2019, pentru 85 de milioane de euro. Scorul era, deja, 3-1 pentru Juventus, după golurile marcate de Paulo Dybala şi Cristiano Ronaldo - dublă, respectiv Stefano Sturaro.

Juve vrea să-i prelungească lui Drăguşin contractul. Românul va încasa un salariu mult mai mare

Juventus Torino îi va prelungi, în ianuarie, contractul lui Radu Drăguşin, scadent la 30 iunie 2021, susţine tuttosport.com.

Site-ul italian notează că Drăguşin, care a început anul la echipa under 23 şi după pauza cauzată de pandemia de coronavirus a fost dorit de Andrea Pirlo la prima echipă a clubului Juventus, a confirmat încrederea avută de tehnician în el.

Tuttomercato menţionează că Radu Drăguşin are un fizic puternic şi calităţi sportive foarte bune.

Românul va fi al cincilea fundaş central din lotul lui Pirlo şi va avea un salariu anual de debutant în Serie A, cu o sumă cuprinsă între 500 de mii şi un milion de euro.

Afla mai multe despre: radu drăguşinjuventus 

viewscnt
Articole similare