Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMĂ ORĂ | Veşti despre starea de sănătate a lui Florin Andone. Mesajul atacantului pentru suporteri: "Îmi pare rău"

ULTIMĂ ORĂ | Veşti despre starea de sănătate a lui Florin Andone. Mesajul atacantului pentru suporteri: "Îmi pare rău"

Stranieri

Comentarii

Florin Andone a început tratamentul pentru recuperarea cât mai rapidă în urma accidentării suferite în partida de campionat cu Gaziantep. Diagnosticat cu ruperea ligamentelor de la genunchiul piciorului drept, atacantul este optimist că îşi va reveni în cel mai scurt timp, la fel şi conducerea lui Galatasaray.

Pe site-ul oficial, Galatasaray a anunţat în mod oficial că Florin Andone a început recuperarea care îl va ţine departe de gazon aproximativ două luni şi care l-a scos din calcule pentru dubla României cu Suedia şi Spania.

Atacantul a avut şi el un mesaj pentru fanii turci pe contul său oficial de Twitter: "Salutare fani ai lui Galatasaray! Îmi pare nespus de rău de situaţia în care mă aflu. Eram concentrat să dau totul pe teren pentru această echipă minunată, dar uneori se întâmplă astfel de lucruri în fotbal, pe care nu le poţi controla.

Voi da tot ce am mai bun ca să mă recuperez bine şi să fiu în formă cât mai repede. Nu mi-am terminat treaba aici, ce e mai bun abia acum urmează să vină", a fost declaraţia lui Florin Andone. 

 

Afla mai multe despre: florin andonegalatasaray 

viewscnt
Articole similare