Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Victor Piţurcă aproape de un nou TRANSFER de excepţie la U Craiova! Gigi Becali primeşte o nouă lovitură în plin de la rivalul său

ULTIMA ORĂ | Victor Piţurcă aproape de un nou TRANSFER de excepţie la U Craiova! Gigi Becali primeşte o nouă lovitură în plin de la rivalul său
Comentarii

Victor Piţurcă pare aproape să mai aducă un jucător important la U Craiova. Din informaţiile Telekom Sport, Valerică Găman ar putea semna cu formaţia din Bănie.

U Craiova vrea să câştige titlul în acest sezon! A confirmat-o chiar Victor Piţurcă, nu doar prin transferurile făcute pentru a întări lotul, ci şi public, la ultima conferinţă de presă.

Oltenii l-au adus recent pe Goran Zakaric, un atacant bosniac cotat la 1.25 de milioane de euro, care rămăsese liber de contract după ce i-a expirat înţelegerea cu Partizan Belgrad. El s-a alăturat astfel listei de transferuri a lui Piţi, care-i mai cuprinde pe Andrei Ivan şi Alexandru Măţel.

Victor Piţurcă îl aduce pe Găman la U Craiova! Gigi Becali l-a cedat foarte uşor în Arabia Saudită

Gigi Becali a renunţat foarte uşor la Valerică Găman, dar Victor Piţurcă nu şi-a uitat ”copilul de suflet”. Vândut de FCSB la Al Shabab pentru doar 70 de mii de euro, Găman a făcut un sezon bun sub comanda lui Marius Şumudică, evolând în 28 de meciuri şi marcând un singur gol.

Gigi Becali nu a fost prea încântat de evoluţiile lui Valerică la FCSB şi a acceptat uşor plecarea olteanului, atunci când acesta a primit oferta de la Al Shabab. Ceea ce pentru finanţatorului FCSB-ului nu a fost suficient de bun, pentru Victor Piţurcă pare excelent. Experienţa fostului selecţioner îi spune că Găman poate fi piesa de echilibru din defensiva oltenilor, mai ales că cei doi au relaţie excepţională, iar Găman a jucat cel mai bun fotbal al său sub comanda reputatului tehnician al Craiovei.

În vârstă de 30 de ani, fundaşul născut la Băileşti ar fi purtat deja primele discuţii cu managerul general al oltenilor şi ar putea ajunge gratis în Bănie. Găman i-a transmis mentorului său că va veni la Craiova dacă nu-şi găseşte rapid un alt angajament în străinătate, ceea ce în acest moment, pare foarte puţin probabil

El a mai jucat la Craiova, la cealălaltă echipă, prinzând meciuri excelente chiar sub comanda lui Piţurcă. În Liga 1, Găman are 216 meciuri, 14 goluri şi 5 pase decisive. Ultima dată când a evoluat pentru echipa naţională s-a întâmplat în urmă cu doi ani, într-un meci cu Muntenegru.

O revenire în România, sub comanda lui Victor Piţurcă îl face pe Găman să creadă că ar putea prinde din nou echipa lui Contra, mai ales că România are în continuare puţine soluţii pentru poziţia de fundaş central.

875.000 de euro este cota de piaţă a lui Găman în prezent

6 fundaşi centrali are Craiova acum: Tiago Ferreira, Renato Kelic, Uros Cosic, Florin Gardoş, Stephane Acka şi Mihai Bălaşa

Doar Kelic şi Bălaşa au o cotă mai bună de piaţă decât Găman

Afla mai multe despre: piţurcăgămancraiova 

viewscnt
Articole similare