Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Victor Piţurcă, un nou transfer la Craiova! Aduce în Bănie cel mai bun jucător al campionatului bosniac

ULTIMA ORĂ | Victor Piţurcă, un nou transfer la Craiova! Aduce în Bănie cel mai bun jucător al campionatului bosniacgalerie foto
Comentarii

U Craiova este aproape de transferul lui Goran Zakaric. Victor Piţurcă îl are deja pe atacantul bosniac în probe la noua sa echipă

Victor Piţurcă testează în continuare piaţa transferurilor. Noul manager al oltenilor este la un pas de o achiziţie foarte importanta. Conform Fanatik, Piţurcă l-a adus deja în proble pe Goran Zakaric, un atacant bosniac în vârstă de 26 de ani, care în sezonul 2017-2018 a fost desemnat cel mai bun jucător din campionatul Bosniei.

Goran Zakaric este cotat la 1.25 milioane de euro şi a rămas liber de contract după ce i-a expirat înţelegerea cu Parizan Belgrad.

Mutarea este facilitată şi de faptul că Goran Zakaric are acelaşi impresar ca alţti doi jucători ai Craiovei, Elvir Koljic şi Renato Kelic. De altfel, cei doi fotbalişti i-ar fi vorbit la superlativ lui Piţurcă despre Zakaric.

Cine este Goran Zakaric, noul transfer al echipei U Craiova


La 26 de ani, Zakaric este încă în anturajul echipei naţionale a Bosniei. Vârful de 1.82 m poate juca şi ca aripă, iar în stagiunea 2017-2018 a marcat 15 goluri pentru Zeljeznicar în Bosnia. A fost apoi achiziţionat de Partizan, formaţie pentru acre în sezonul trecut a marcat de 7 ori în 36 de meciuri.

Goran Zakaric a crescut la Sirokio Brijeg şi a mai evoluat la echipe ca Lokomotiva sau Zrinjski Mostar. În 2017 a fost pe lista lui FC Kaiserlautern şi a grecilor de la Xanthi. Vârful bosniac a debutat în naţionala ţării sale în 2014 şi a strâns 11 meciuri lângă Dzeko şi compania. Nu a marcat niciodată pentru Bosnia.

Victor Piţurcă lăudat de noii săi elevi

Jucătorii Craiovei se declară încântaţi de modul în care lucrează Victor Piţurcă şi spun despre acesta că este un antrenor care impune respect.

Victor Piţurcă s-a apucat de treabă la Craiova, acolo unde a fost numit manager general. Fostul selecţioner a profitat de pauza provocată de meciurile naţionalei şi a încercat să-şi impună propriul stil. Jucătorii spun că sunt încântaţi, deşi antrenamentele au fost destul de grele.

”Mister are multă personalitate şi îmi place foarte mult cum a lucrat în ultimele zile. Au fost foarte grele, dar mergem mai departe. Primele trei zile, am avut trei antrenamente pe zi, a fost o perioadă foarte grea”, a declarat Ivan Martic.

”Ne descurcăm foarte bine şi la antrenamente şi suntem foarte bucuroşi că îl avem alături de noi. Întotdeauna ne simţim ca nişte elevi, pentru că noi suntem puşi să facem ce ne cere antrenorul. Trebuie să demonstrăm ceea ce ne cere”, a spus Valentin Mihailă.

Afla mai multe despre: goran zakaricvictor piţurcă 

viewscnt
Articole similare