Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Viitor incert pentru Vintilă la FCSB? Anunţul făcut de antrenorul roş-albaştrilor

ULTIMA ORĂ | Viitor incert pentru Vintilă la FCSB? Anunţul făcut de antrenorul roş-albaştrilor

FCSB

Comentarii

Bogdan Vintilă (47 de ani) a vorbit despre viitorul său la FCSB înainte de startul meciului Poli Iaşi - FCSB, din Copou, iar antrenorul roş-albaştrilor a oferit un răspuns evaziv. FCSB vine după o înfrângere cu Astra (1-3, pe Arena Naţională) şi o altă partidă pierdută, la Iaşi, ar putea face ca postul său să fie în pericol, deşi a legat o serie excepţională de opt meciuri consecutive fără înfrângere.

Vintilă nu se teme că poate fi schimbat, având în spate parcursul bun pe care l-a reuşit echipa sub comanda sa până la partida cu Astra. Speculaţiile legate de postul lui Vintilă au început imediat după înfrângerea cu Astra, când s-a scris că MM Stoica, cel abia revenit la FCSB, i-a propus lui Gigi Becali (61 de ani) să-l înlocuiască pe Bogdan Vintilă cu Nicolae Dică. "Dicanio" a acceptat între timp să fie secundul lui Mirel Rădoi la echipa naţională.

"Eu sunt sigur că vom câştiga, am încredere în jucătorii mei, iar ce va fi după, nu vreau să mă gândesc la aşa ceva. Eu gândesc pozitiv, iar ce se va întâmpla, se va întâmpla, Dumnezeu ştie mai bine ce are de făcut cu mine", a spus Bogdan Vintilă înainte de Poli Iaşi - FCSB, la flash-interviu.

Bogdan Vintilă o antrenează pe FCSB din august 2019.

Afla mai multe despre: bogdan vintilafcsbviitorliga 1 

viewscnt
Articole similare