Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Viitorul lui Cristi Ganea a fost decis! Anunţul cotidianului AS în privinţa internaţionalului român

ULTIMA ORĂ | Viitorul lui Cristi Ganea a fost decis! Anunţul cotidianului AS în privinţa internaţionalului român

Stranieri

Comentarii

Cristian Ganea ar urma să plece în iarnă de la Athletic Bilbao. Cotidianul AS anunţă că internaţionalul român s-a convins că nu are nicio şansă să joace sub comanda lui Garitano.

Destinul lui Cristian Ganea a fost decis! O decizie în privinţa sa va fi luată în perioada de mercato de iarnă, când Ganea va trebui să accepte una dintre ofertele venite pe adresa sa.

Gaizka Garitano l-a lăsat în afara lotului, chiar şi în condiţiile în care Yuri, fundaşul stânga titular s-a accidentat. Antrenorul rojiblanco a preferat să-i aibă ca alternative pe Balenziaga şi Lekue, fotbalişti care sunt în opţiunea sa primele variante pentru poziţia de fundaş stânga, în absenţa lui Yuri Berciche.

La ultima conferinţă de presă, Garitano a vorbit frumos despre Ganea: ”un tip fenomenal, tehnic foarte bun, dar care are carenţe când vine vorba de consistenţa defensivă. E dificil însă să faci faţă ca fundaş stânga în La Liga” a subliniat antrenorul lui Bilbao.

Ultimele zvonuri indică faptul că Ganea ar urma să fie împrumutat în Segunda Division, dar ar exista cumva şi un interes de la SD Eibar pentru român, scrie presa din apropierea clubului basc.

Afla mai multe despre: cristi ganea 

viewscnt
Articole similare