Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Viitorul lui Ionuţ Radu decis de o decizie administrativă? Ce a aflat presa din Italia

ULTIMA ORĂ | Viitorul lui Ionuţ Radu decis de o decizie administrativă? Ce a aflat presa din Italiagalerie foto

Stranieri

Comentarii

Mattia Perin a fost introdus titular în partida cu Sassuolo, la doar câteva zile de la împrumutul de la Juventus, iar românul se pare că şi-a pierdut locul de titular.

Italienii vin acum cu o variantă nouă, care a explodat în ultimele ore. Relaţiile dintre Genoa şi Inter Milano nu mai sunt la fel de bune, ba chiar s-ar fi transformat ”în relaţii reci”. Decizia de a-l aduce pe Mattia Perin peste Ionuţ Radu ar avea legătură inclusiv cu acest detaliu, un amănunt care îi poate grăbi românului plecarea de la Genoa.

La finalul partidei, italianul de pe banca lui Genoa a explicat care a fost motivul pentru care Mattia Perin a fost preferat în locul internaţionalului român: "Radu este un portar capabil, dar eu îl cunosc pe Matti Perin. S-a început cu copiii, iar acum am introdus fotbaliştii pe care îi cunoşteam. Astfel a fost făcută alegerea din poartă. Sunt lucruri de pus la punct în toate compartimentele, s-au primit prea multe goluri. Vrem să fim mult mai echilibraţi. Echipa ştie evaluarea mea şi aş vrea să lucrez cu cei pe care îi am la dispoziţie", a declarat Davide Nicola.

"Începând de azi, ierarhia din poartă a fost stabilită la Genoa şi aşa va fi până la finalul sezonului", a titrat Gazzetta Dello Sport, după ultimele mutări ddin echipa "grifonilor".

Inter vrea să-l aducă înapoi pe Radu, dar şi pe Pinamonti. Relaţiile cu Genoa sunt tot mai reci

”Relaţiile cu Genoa sunt tot mai reci” confirmă şi Calciomercato, care anunţă că Radu şi Pinamonti, cei doi fotbalişti împrumutaţi de Inter la Genoa ar putea face acum cale întoarsă. ”Chiar în perioada de iarnă” s-ar putea produce aceste mutări. Fanii genovezi au reacţionat şi ei imediat pe reţelele de socializare şi au contestat decizia de a-l lăsa pe bancă pe tânărul goalkeeper român: ”Era printre puţinii căruia nu aveam ce să-i reproşăm” a scris unul dintre ei pe Twitter, susţinut de o altă ”voce”: ”Radu este un portar excelent. Decizia aceasta este cât se poate de ciudată”.

”Ciudatul” pare să aibă totuşi o explicaţie. Italienii scriu că Ionuţ Andrei Radu ar putea reveni la Inter Milano, unde pentru moment ar urma să fie rezerva lui Samir Handanovic. În altă ordine de idei, Calciomercato notează că Inter îl împinge pe Radu spre ”adio” pentru că atât în cazul lui, cât şi în cazul Pinamonti, gruparea antrenată de Antonio Conte vrea ca jucătorii să-şi continuie creşterea.

Radu a fost pentru prima dată rezervă la Genoa după 28 de meciuri. În actuala stagiune el bifase 1620 de minute pentru Genoa în toate competiţiile şi a fost unul dintre remarcaţii unui sezon modest al ”grifonilor”.

Aglomeraţie pentru poarta lui Inter

Conform presei din Italia, Inter va alege între trei portari pentru a-i face concurenţă lui Handanovic. Ionuţ Radu pare a fi principalul contracandidat, dar alţi doi tineri portari stau la pândă.

Este vorba despre Michele Di Gregorio, care în prezent evoluează la Pordenone, în Serie B, care e împrumutat de la Inter până în vară. Italianul este un produs al lui Inter, iar în 2017 a cucerit titlul cu echipa Primavera.

Ultimul pe listă este brazilianul Gabriel Brazão, în vârstă de 19 ani, care e împrumutat de Inter la Albacete, în liga a doua spaniolă. Portarul a fost adus de Inter în vara lui 2019 de la Parma, dar a fost imediat împrumutat. Brazao are în palmares un titlu cu echipa Braziliei U17 în campionatul sud-american. 

Afla mai multe despre: ionuţ radugenoa 

viewscnt
Articole similare