Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Walter Zenga şi-a anunţat revenirea. Când semnează antrenorul italian

ULTIMA ORĂ | Walter Zenga şi-a anunţat revenirea. Când semnează antrenorul italian
Comentarii

Walter Zenga şi-a anunţat, miercuri, revenirea în antrenorat. Antrenorul italian, care s-a despărţit de Crotone la finalul sezonului trecut, spune că urmează să preia o nouă echipă în luna octombrie, după pauză pricinuită de meciurile echipelor naţionale.

"Mai am o lună de pauză. Acum urmează pauza competiţională, pentru că joacă echipele naţionale, iar în octombrie voi vedea cu cine semnez. Nu ştiu dacă va fi o echipă din Italia, din Europa... Vedem", a declarat tehnicianul italian, la Pro TV.

Din informaţiile Telekom Sport, Zenga ar fi primit o ofertă din partea echipei FC Voluntari, iar italianul analizează acum propunerea primită. Zenga a antrenat ultima dată în Serie A, la Crotone, echipă retrogradată însă la finalul sezonului trecut.

În vârstă de 58 de ani, Walter Zenga a mai antrenat în Liga 1 pe FC Naţional, Steaua şi Dinamo, având un titlu de campion al Ligii 1 cucerit cu echipa roş-albastră.

De-a lungul carierei de antrenor, Zenga a mai pregătit echipele New England Revolution, Brera, Steaua Roşie Belgrad, Gaziantepspor, Al-Ain, Catania, Palermo, Al Nassr, Al Jazira, Sampdoria, Al Shaab, Wolverhampton şi Crotone.

Afla mai multe despre: zengaantrenorechipa 

viewscnt
Articole similare