Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ Zidane pleacă de la Real Madrid! Bomba care zguduie fotbalul internaţional, la câteva ore după semifinala UCL

ULTIMA ORĂ Zidane pleacă de la Real Madrid! Bomba care zguduie fotbalul internaţional, la câteva ore după semifinala UCLgalerie foto

Real Madrid

Comentarii

Potrivit Goal.com, vestiarul formaţiei blanco este convins că Zinedine Zidane nu va mai continua pe banca madrilenilor şi în stagiunea viitoare.

Jurnalistul Mario Cartagena de la Goal.com anunţă că vestiarul echipei Real Madrid are convingerea că Zinedine Zidane nu va mai rămâne la cârma grupării blanco şi în stagiunea viitoare (foto jos)

Contractul antrenorului francez cu Real Madrid expiră în 2022, dar aşa cum a demonstrat atât ca antrenor, cât şi ca jucător, un astfel de detaliu nu poate sta în calea dorinţei sale.

Sursa citată notează că a consultat mai mulţi jucători de la Real Madrid, iar părerea generală este că Zidane se va despărţi de gruparea blanco. ”Îl văd obosit, chiar supărat în anumite ocazii, pentru tot ceea ce s-a întâmplat din septembrie încoace: calendarul competiţional, lista largă de accidentări, criticile. Este un sentiment care s-a extins şi amplificat după eliminarea din UEFA Champions League” confirmă sursa citată.

Real Madrid nu ştie ce decizie va lua Zidane, dar este pregătită: cine i-ar putea lua locul

Nici clubul blanco nu este convins că antrenorul francez va mai rămâne la cârma echipei şi pentru stagiunea viitoare.

În ciuda faptului că oficialii blanco s-au consultat cu Zidane în ceea ce priveşte planificarea perioadei de pregătire din vară, răspunsurile antrenorului chiar şi în ieşirile publice oficiale la întrebarea dacă va mai rămâne sau nu la Real Madrid, au fost oarecum evazive.

Potrivit Goal.com Real Madrid se gândeşte la alternativa Raul Gonzalez, actualul antrenor de la Real Madrid Castilla, în eventualitatea în care Zidane va decide să plece. ”Pe placul conducerii madrilene mai sunt Joachim Low, care va renunţa la conducerea naţionalei Germaniei, dar şi Max Allegri, actualmente liber de contract” mai notează sursa citată. 

Afla mai multe despre: zidanereal madrid 

viewscnt
Articole similare