Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Zile decisive la CFR Cluj! Dan Petrescu a făcut anunţul despre viitorul său: "Urmează o pauză. Nu vreau să plec cu scandal sau cu ceartă"

ULTIMA ORĂ | Zile decisive la CFR Cluj! Dan Petrescu a făcut anunţul despre viitorul său: "Urmează o pauză. Nu vreau să plec cu scandal sau cu ceartă"

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu, a susţinut că urmează zile decisive în privinţa rămânerii sau plecării de la campioana României. Tehnicianul a continuat să puncteze faptul că nu i s-au adus jucătorii pe care i-a cerut.

VIDEO | FC Argeş - CFR Cluj 0-2 (Rondon 14, 23)

CFR Cluj a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 2-0 (2-0), echipa FC Argeş, într-un meci din etapa a X-a a Ligii I: "Puteam să mai marcăm. Puteam face 3-0, iar după au început şi ei să aibă ocazie. Toţi am cerut penalty, dar nu mai ştiu dacă arbitrul a făcut bine sau nu. Susic nu a jucat fundaş central, a jucat la copii şi nu mi-a plăcut şi am schimbat. Manea a mai jucat şi cu Young Boys, şi cu Roma fundaş central şi am zis să rămână el acolo. 

Toată lumea are nevoie de pauză, lumea e obosită, suntem pe drumuri ca în sezonul trecut. Tot ce sper e să recuperăm fundaşii centrali, pe Vinicius, Burcă, pe Omrani, Chipciu, Vojtus. Până la final mai avem opt meciuri, iar timpul e scurt. Sper ca jucătorii să se odihnească", a declarat Dan Petrescu.  

Dan Petrescu, după perioada dificilă de la CFR Cluj: "Sper să iau decizia corectă"

"Bursucul" încă se gândeşte dacă va rămâne la CFR Cluj. Antrenorul a recunoscut că are nevoie de o pauză, pentru a decide ce va face: "Urmează o pauză de patru, cinci zile, mă gândesc la ce e bine pentru CFR şi pentru mine. La un moment dat ceva s-a întâmplat. Urmează o pauză patru zile şi trebuie să iau o decizie bună şi pentru mine, şi pentru club. Ofertele sunt mult. Nu contează de unde sunt. Nu aş vrea să plec de la CFR Cluj cu scandal sau cu ceartă, ci ca ultima oară, ca amici. Că nu poţi pleca aşa după trei campionate luate şi cu prezenţele în Europa League. Chiar am nevoie de o pauză să mă relaxez şi să mă gândesc la ce e bine pentru mine. 

Cu conducerea nu a fost niciodată o problemă. Am pierdut mulţi jucători bnuni, pe Boli, iar în acea zonă nu am luat. E grav, e cel mai grav. Am cerut jucători, dar azi mă bucur că l-am descoperit pe Soares. Nu mă aşteptam să joace aşa de bine. El a venit din copac. De trei luni nu a jucat. Ben Youssef a venit de peplajă.

E presiune, e normal, dar acum nu e justificată. Nu mi s-au adus jucătorii ceruţi. În campionat, suntem bine, iar în Europa League încă suntem bine. În meciul retur, cu Roma, dacă am jucătorii la dispoziţie, vor avea un meci greu cu noi. Sper să iau decizia corectă pentru mine şi pentru club", a declarat Dan Petrescu. 

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujplecare dan petrescu cfr cluj 

viewscnt
Articole similare