Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Zlatan Ibrahimovic s-a accidentat şi ar putea lipsi o perioadă lungă de timp!

ULTIMA ORĂ | Zlatan Ibrahimovic s-a accidentat şi ar putea lipsi o perioadă lungă de timp!

AC Milan

Comentarii

Zlatan Ibrahmovic (38 de ani), atacantul lui AC Milan, s-a accidentat la antrenamentul de luni al echipei şi ar putea fi indisponibil pentru mai mult timp, anunţă Sky Sport Italia.

Ibrahimovic s-a accidentat la tendonul lui Ahile, el urmând să fie supus unor teste pentru a se stabili gravitatea accidentării. După ce a petrecut aproape două luni în Suedia sa natală, Ibrahimovic a revenit, în 12 mai, în Italia, la echipa AC Milan, şi a stat 14 zile în izolare.

Zlatan a revenit la AC Milan la începutul lui 2020

Ajuns la începutul lui 2020 la AC Milan, pentru a doua aventură a carierei pe San Siro, Zlatan Ibrahimovic a marcat de patru ori şi a livrat o pasă de gol în cele 810 minute strânse pe gazon în 10 partide din toate competiţiile acestui sezon.

Ar putea semna cu Bologna

În urma cu câteva săptămâni, Sinişa Mihajlovic, antrenorul Bolognei, a anunţat că Zlatan ar putea semna cu Bologna. "M-a sunat acum câteva zile şi mi-a spus că se va hotărâ ce va face în vară. În mod cert, nu va rămâne la Milan, rămâne de văzut daca va semna cu noi (n.r. - Bologna) sau se va întoarce în Suedia. Ibra mă tratează diferit faţă de cum face cu alţii. E din cauză că oamenii periculoşi recunosc oamenii periculoşi!", a declarat Sinişa Mihajlovic pentru Vece sa Ivanom Ivanovicem.

Afla mai multe despre: zlatan ibrahimovicac milanaccidentare 

viewscnt
Articole similare