Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultima reacţie a lui Jose Mourinho, după umilinţa cu Bodo/Glimt! ”Da, dar eu nu sunt un dobitoc!” Ce a spus antrenorul Romei

Ultima reacţie a lui Jose Mourinho, după umilinţa cu Bodo/Glimt! ”Da, dar eu nu sunt un dobitoc!” Ce a spus antrenorul Romei
Comentarii

AS Roma a fost învinsă cu 6-1 în Norvegia de Bodo Glimt în UEFA Conference League.

A fost pentru prima dată în cariera lui Jose Mourinho când o echipă antrenată de el a încasat şase goluri. Cele mai multe i le administrase Barcelona, pe vremea când o antrena pe Real Madrid (cinci).

La două zile după umilinţa cu echipa scandinavă, antrenorul portughez a susţinut o conferinţă de presă în care a criticat vechea conducere a Romei pentru greşelile făcute când au administrat echipa. De asemenea, el a spus că înţelege situaţia şi nu îi va cere patronului să investească alţi bani pentru transferuri. 

”Sunt mulţi oameni care râd de ceea ce au făcut cu Roma. Dan Friedkin (n.r - patronul) şi Tiago Pinto (n.r - preşedintele) au moştenit o mulţime de mizerii de la precedenţii patroni şi conducători. Patronatul actual a cheltuit o mulţime de bani pentru a repara acele greşeli şi pentru a încerca să creeze condiţii pentru un proiect care are e nevoie de timp. Există oameni care acum râd şi au buzunarele pline.

E o mare minciună că Mourinho nu ar fi fericit. Mourinho îşi doreşte mai mulţi jucători? Bineînţeles, aşa cum toată lumea îşi doreşte să poată facă o rotaţie a unui lot echilibrat. Mourinho vrea jucători care să fie la acelaşi nivel? Da, dar Mourinho nu e un dobitoc, ci are respect pentru Friedkin şi Tiago Pinto. Mourinho acceptă situaţia şi înţelege.

Un rezultat precum cel cu Bodo/Glimt se întâmplă o dată în viaţă, dar eu sunt singurul responsabil. Nu jucătorii, nu Tiago. Eu am decis să folosesc echipa respectivă ştiind că există riscul să pierdem. Nu mă gândeam că va fi un astfel de dezastru, dar responsabilitatea rămâne a mea.

Am făcut asta mai mult din frică pentru a evita accidentări pe acel teren sintetic, mai ales că nu am câte doi jucători pe fiecare post. Deci responsabilitatea e a mea”, a declarat Jose Mourinho, potrivit Football Italia.

Ce a declarat portughezul la finalul meciului

”Dacă aş putea juca mereu cu acelaşi prim 11, aş face-o. E riscant deoarece există o mare diferenţă de calitate între cele două grupuri de jucători. Ştiu limitele acestui lot, nu e ceva nou pentru mine, dar tot mă aşteptam la un răspuns mai bun din partea lor. Aşa cum am spus, a fost alegerea mea să folosesc această echipă, aşa că e responsabilitatea mea”, a mărturisit Mourinho după meci.

Măsuri dure la AS Roma: 6 jucători sunt arătaţi cu degetul

Nici fanii Romei nu au fost fericiţi după acest insucces istoric. Aceştia i-au cerut lui Mourinho să-i trimită pe jucători, pe jos, până în Italia.

El Mundo Deportivo anunţă că Mourinho a pus pe lista neagră şase jucători care au evoluat în Norvegia: Borja Mayoral, Gonzalo Villar, Bryan Reynolds, Amadou Diawara şi Marash Kumbulla.

Afla mai multe despre: jose morinho-roma-bodo-conference league 

viewscnt
Articole similare