Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultima şansă pentru Stoian? Teja: "Nu există aşa ceva la fotbal!" Care e situaţia mijlocaşului venit de la Crotone: "Vine cu altă mentalitate"

Ultima şansă pentru Stoian? Teja: "Nu există aşa ceva la fotbal!" Care e situaţia mijlocaşului venit de la Crotone: "Vine cu altă mentalitate"

Superliga

Comentarii

Adrian Stoian are şanse mari să revină în echipa FCSB-ului cu ocazia partidei cu FC Voluntari, din ultima etapă a sezonului regulat.

  • FC Voluntari - FCSB se joacă sâmbătă, de la 19:00, în direct pe Telekom Sport 1.

Mijlocaşul venit în iarnă din Italia a dispărut din lotul roş-albaştrilor la ultimele partide, dar Mihai Teja spune că, din punctul său de vedere, rămânărea sa la FCSB nu e condiţionată de un meci bun făcut cu formaţia ilfoveană.

Teja recunoaşte că Stoian e afectat după ce s-a întâmplat în etapele jucate în 2019, dar că mentalitatea acestuia e una extrem de sănătoasă.

"Eu am vorbit cu Adrian, am stabilit împreună şi Stoian cu siguranţă va fi în lot şi va avea şansa să joace nu o dată, de mai multe ori. Eu cred în el, e un jucător bun.

Nu există "ultima şansă". A venit, a semnat, cum să fie ultima şansă? E fotbal, nu război. Se poate întâmpla oricui să greşească, nu există ultima şansă.

E bine să intri şi să joci bine, aşa rămâi în echipă.

Nu este uşor să vii dintr-o ţară cu o altă mentalitate. El are un caracter foarte bun, a trăit mult în Italia şi vine cu altă mentalitate. Este un profesionist, dar normal că e afectat. Îşi doresc toţi să joace şi asta e cel mai important pentru mine.

Repet: fotbaul se joacă 11 la 11 şi nu am ce să fac, din păcat
", a declarat Mihai Teja.

 

Conferiţa FCSB | 1 martie 2019

Urmărim împreună conferinţa de presă a celor de la FCSB, înaintea duelului cu Voluntari • ”M-a înjosit la TV!” Tudorie nu a uitat umilinţa la care l-a supus public Reghecampf. Cum îi răspunde la mai bine de doi ani - https://bit.ly/2EEZAL0 • VIDEO EXCLUSIV | Cum l-a "descoperit" Dumitru Dumitriu pe Sabin Ilie: "L-am întrebat pe Tică Dănilescu cine e ăsta" - https://bit.ly/2TgjOmD

Posted by Telekom Sport Romania on Friday, March 1, 2019

 

Afla mai multe despre: stoianteja 

viewscnt
Articole similare