Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultima variantă de atacant de pe lista Barcelonei este o surpriză totală! Cât o va costa pe Barca transferul şi cum s-a ajuns la această soluţie

Ultima variantă de atacant de pe lista Barcelonei este o surpriză totală! Cât o va costa pe Barca transferul şi cum s-a ajuns la această soluţie

FC Barcelona

Comentarii

Barca continuă să testeze piaţa transferurilor pentru o mutare de ultimă oră în atac. Se poate folosi de regulament, după ce Suarez şi Dembele s-au accidentat grav.

Dacă variantele Willian Jose sau Angel au cam picat, Barcelona testează şi alte piste. Presa spaniolă scrie despre Stuani, Loren sau Jaime Mata, dar şansele ca vreunul dintre ei să ajungă pe Camp Nou scad considerabil.

Conform celor de la EsRadio, FC Barcelona s-a arătat interesată în ultimele ore de transferul lui Roger Marti de la Levante. Vârful are o clauză de reziliere de numai 12 milioane de euro, iar sursa citată scrie că Marti îşi caută deja o casă în apropierea oraşului catalan.

Crescut de Valencia, Roger Marti Salvador (29 de ani) joacă din 2011 la Levante şi a marcat până acum 50 de goluri pentru gruparea levantină. Spaniolii scriu că unul dintre motivele pentru care Barca vrea să-l transfere pe Marti este stilul acestuia de joc, fiind un atacant mobil şi rapid. Un alt motiv, mai puţin cunoscut, ar fi ataşamentul lui Marti pentru culorile blaugrana.

În actuala stagiune, Marti a marcat 10 goluri pentru Levante. A mai jucat pentru Valladolid şi Zaragoza în cariera sa şi este cotat la 10 milioane de euro.

Afla mai multe despre: roger martibarcelona 

viewscnt
Articole similare