Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultimatum la Astra. Jucătorii, obligaţi să accepte diminuarea salariilor. Mulţi riscă să fie daţi afară din case | EXCLUSIV

Ultimatum la Astra. Jucătorii, obligaţi să accepte diminuarea salariilor. Mulţi riscă să fie daţi afară din case | EXCLUSIV

Astra Giurgiu

Comentarii

Jucătorii de la Astra nu au scăpat nici ei de reducerile salariale. Conducerea clubului le-a propus înjumătăţirea lefurilor până la finalul acestui an şi le-a dat timp de gândire două zile. Fotbaliştii nici nu vor să audă însă de aşa ceva, în condiţiile în care erau oricum neplătiţi de luni bune.

Ultimul salariu pe care giurgiuvenii l-au încasat a fost pe luna decembrie a anului trecut.

"Rămâne de văzut ce o să stabilească de comun acord. Au venit cu o ofertă din partea clubului, jucătorii au analizat-o, am înţeles că au dat un răspuns... acum aşteaptă să primească la rândul lor un răspuns din partea conducerii, să stabilească exact cum va fi prioada următoare. Rămăsese să se ia legătura cu patronul, să discute", a declarat Bogdan Andone la Telekom Sport.

Problemele la Astra nu se opresc aici. Jucătorii îşi aşteaptă încă şi primele din acest sezon, iar chiriile locuinţelor nu le-au mai fost plătite de 8 luni, iar fotbaliştii riscă în orice moment să fie daţi afară din case.

"E un moment delicat din punct de vedere financiar. Cluburile aveau de primit încă bani de la televiziune, se bazau pe acei bani, meciuri nu se joacă... e dificil pentru toată lumea, şi pentru cluburi şi pentru patron şi pentru jucători", a completat antrenorul Astrei Giurgiu.

Afla mai multe despre: astraandonebani 

viewscnt
Articole similare