Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultimatum pentru conducătorii din Ştefan cel Mare. Fotbaliştii dinamovişti ameninţă că-şi reziliază contractele

Ultimatum pentru conducătorii din Ştefan cel Mare. Fotbaliştii dinamovişti ameninţă că-şi reziliază contractele
Comentarii

Dinamo s-a reunit pe 3 ianuarie, iar joi dimineaţă a efectuat vizita medicală, însă problemele financiare ale clubului din Ştefan cel Mare sunt departe de a fi rezolvate.

Cornel Ţălnar şi Dorin Şerdean i-au vizitat pe fotbaliştii lui Dinamo cu o zi înainte de vizita medicală efectuată la INMS. La antrenamentul de miercuri, cei doi oficiali ai "câinilor" i-au asigurat pe jucători că îşi vor primi o parte din salariile restante.

Însă fotbaliştii le-au dat un ultimatum conducătorilor din Ştefan cel Mare. În frunte cu Ante Puljic, jucătorii dinamovişti le-au transmis oficialilor că aşteaptă să primească cel puţin un salariu până vineri seara. În caz contrar, "câinii" ameninţă că îşi vor rezilia contractele şi că nu se vor prezenta la meciul pe care Dinamo urmează să-l dispute, miercuri, pe terenul lui Hermannstadt.

"Avem din nou promisiuni că până mâine vom primi, în sfârşit ceva. Şerdean şi Ţălnar au promis că vor găsi ceva bani şi ne vor plăti două salarii, cred. Nu ştiu, nu sunt sigur, dar nu cred că sunt bani de la Pablo Cortacero. Nu ştiu de unde sunt banii, dar ne-au promis şi vom vedea.

Cred că unii jucători tineri au primit ceva bani, dar nu asta este ceea ce e bine pentru noi acum. Dacă nu vom primi bani, cu siguranţă că săptămâna viitoare Dinamo va pierde câţiva jucători şi poate chiar jucători importanţi şi asta ar fi o problemă. Este suficient cu atâtea promisiuni, cu minicuni. 

Nu am oferte. Am avut discuţii cu alte cluburi care mă vor, dar nu oferte. Aşa cum am mai spus, pentru mine nu este vorba doar despre bani. Dacă era aşa, plecam acum 5, 6, 7, 8 luni. Am venit aici, la fel ca şi alţi jucători, am venit aici să obţinem rezultate, să facem ceva bun pentru Dinamo, dar fiecare zi, fiecare lună este la fel.

Mereu am spus că acesta este singurul club din România pentru care pot juca, aşa că dacă am spus asta, aşa va fi, credeţi-mă! Eu nu spun ceva şi apoi să fac altceva, niciodată. Dacă voi pleca din România, niciodată nu mă voi întoarce la altă echipă în afară de Dinamo" , a declarat Ante Puljic.

Tensiunile din lotul dinamoviştilor vin la doar două zile după ce doi dintre cei mai importanţi jucători, Deian Sorescu şi Paul Anton, au acceptat înjumătăţirea salariilor (DETALII AICI). În plus, tot în această săptămână, reprezentanţii DDB le-au mai plătit din datorii fotbaliştilor dinamovişti.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare