Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultimatum pentru Dembele! Barcelona nu mai aşteaptă: "Tăcerea înseamnă că pleacă liber"

Ultimatum pentru Dembele! Barcelona nu mai aşteaptă: "Tăcerea înseamnă că pleacă liber"

FC Barcelona

Comentarii

Ousmane Dembele (24 de ani) şi-a arătat clasa chiar dacă Barcelona a pierdut cu Betis, 0-1, francezul ratând ocazii importante pe care le-a creat de unul singur. Fotbalistul rămâne liber de contract în vara lui 2022 şi a refuzat o ofertă de prelungire din parte Barcelonei, dar catalanii îi vor mai trimite o propunere. Ultima, iar dacă Dembele refuză, înseamnă că acesta va pleca liber de contract.

Ultimatum pentru Dembele! Barcelona nu mai aşteaptă: "Tăcerea înseamnă că pleacă"

Prestaţia lui Ousmane Dembele i-a convins pe şefii Barcelonei că un fotbalist de calibrul său nu poate fi ţinut pe banca de rezerve dacă nu-şi prelungeşte contractul. Dembele a strălucit cu Betis, chiar dacă echipa lui Xavi a pierdut, iar astfel le-a luat ochii conducătorilor de pe Camp Nou.

Astfel, conform Sport, Barcelona îi va face o ultimă propunere fotbalistului francez, pentru ca acesta să-şi prelungească înţelegerea care expiră în vara lui 2022. Sursa citată scrie că Barcelona va aştepta un răspuns final până pe 31 decembrie, iar dacă dinspre tabăra lui Dembele va continua, clubul va percepe asta cum că acesta a decis să plece.

Ousmane Dembele abia a revenit după o accidentare, iar acum este 100% din punct de vedere fizici şi-şi poate arăta calităţile incontestabile. Fotbalistul din "Hexagon" a strâns 104 minute în patru meciui jucate pentru FC Barcelona în toate competiţiile acestui sezon.

  • 50 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Ousmane Dembele în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: dembelecontractpropunereofertabarcelona 

viewscnt
Articole similare