Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultimatum pentru patru titulari de la Barcelona! Anunţul făcut de Ronald Koeman

Ultimatum pentru patru titulari de la Barcelona! Anunţul făcut de Ronald Koeman

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona trece prin vremuri tulburi după eliminarea din UEFA Champions League, plecarea lui Quique Setien şi zvonurile în legătură cu plecarea lui Lionel Messi, însă o problemă nu atât de recentă le dă bătăi de cap catalanilor.

Criza provocată de pandemia de coronavirus, începută în luna martie, a provocat mari probleme financiare cluburilor, inclusiv unui colos ca Barcelona. În acest sens, preşedintele Bartomeu a anunţat că anumite contracte vor fi revizuite. 

El Mundo Deportivo scrie că cei patru jucători care sunt vizaţi de scăderea salariilor sunt Gerard Pique, Sergio Busquets, Jordi Alba şi Sergi Roberto. Toţi cei patru sunt titulari de drept pe Camp Nou, iar Ronald Koeman le-a reconfirmat poziţia la echipă după ce a fost instalat ca "principal". Cu toate acestea, ei vor trebui să accepte noi contracte, fiind jucătorii cu cele mai salarii după Luis Suarez, Antoine Griezmann şi Lionel Messi. 

Pique mai are contract până în 2022 şi nu a fost niciodată interesat să plece de la Barca, deşi a declarat că ar fi dispus să renunţe după umilinţa cu Bayern Munchen. Contractul lui Busquets expiră în 2023, iar al lui Jordi Alba un an mai târziu. Chiar dacă fundaşul stânga nu a fost un sezon strălucit, Koeman are încredere în el în continuare. 

Sergi Roberto nu vrea să plece de pe Camp Nou, chiar dacă Guardiola vrea să îl aducă la Manchester City. Koeman îl consideră un fotbalist de bază datorită faptului că poate evolua pe mai multe posturi. 

Afla mai multe despre: barcelonakoeman 

viewscnt
Articole similare