Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultimele clarificări făcute de impresarul lui Paul Anton despre situaţia fotbalistului! ”Nu mai contează acum dacă cei de la Dinamo îl mai plătesc!”

Ultimele clarificări făcute de impresarul lui Paul Anton despre situaţia fotbalistului! ”Nu mai contează acum dacă cei de la Dinamo îl mai plătesc!”

Dinamo București

Comentarii

Paul Anton vrea să devină jucător liber de contract, iar impresarul fotbalistului se aşteaptă ca lucrurile să se clarifice săptămâna viitoare.

Cazul a fost din nou amânat, dar impresarul lui, Lucian Marinescu, spune că îşi va rezolva situaţia cât mai repede. Camera Naţională a Soluţionării Litigiilor din cadrul FRF a oferit o nouă amânare în cazul litigiilor lui Paul Antonşi Alexandru Răuţă. Ei ar putea deveni liberi de contract după şedinţa programată pe 4 august. 

Pentru a încerca să îi păstreze pe cei doi fotbalişti, Dinamo a apelat la un articol din ”Legea insolvenţei”, dar Marinescu susţine că nu se mai poate amâna încă o dată.

Paul Anton a depus memoriu pentru a deveni jucător liber de contract, dar a fost amânat de 3 ori pâna acum. 

”Nu mai contează acum dacă cei de la Dinamo îl mai plătesc!”

”Săptămâna viitoare se va da verdictul, vom avea decizia finală. Aşa ar fi normal să se întample, clubul nu a făcut nicio probă că a făcut plata. Nu mai contează acum dacă cei de la Dinamo îl mai plătesc pe Paul. Se judecă speţa în care el trebuie să rămână liber de contract”, a spus Lucian Marinescu, pentru ProSport.

Meciul de luni, împotriva Academicii Clinceni, ar putea să fie ultimul pentru Paul Anton în tricoul lui Dinamo. El a lipsit la meciul cu FC U Craiova 1948, după ce a forţat în partida cu Voluntari, scor 3-2. 

Chiar şi aşa, este dificil ca el să încerce forţarea intrării pe teren, având în vedere că Universitatea Craiova îl doreşte, iar el s-ar putea accidenta chiar înaintea mutării. 

”Dacă este apt din punct de vedere fizic, Paul va juca în această partidă! El este la dispoziţia antrenorului până când se va da verdictul şi îşi face treaba cum poate mai bine. Universitatea Craiova? Paul este deocamdată sub contract cu Dinamo, asta e tot ce contează”, declarat Lucian Marinescu. 

Afla mai multe despre: paul anton-dinamo-liga 1 

viewscnt
Articole similare