Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultimele detalii despre accidentările vedetelor de la FCSB: ”A lui Coman e mai gravă. Poate sta cam atât, sau chiar mai mult” | EXCLUSIV

Ultimele detalii despre accidentările vedetelor de la FCSB: ”A lui Coman e mai gravă. Poate sta cam atât, sau chiar mai mult” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Victor Becali, invitat în stuioul Telekom Sport, a oferit ultimele detalii despre accidentările lui Florin Tănase şi Florinel Coman.

Florinel Coman şi Florin Tănase s-au ”rupt” în spaţiul a câteva zile, lăsând FCSB-ul fără doi dintre cei mai importanţi jucători ai săi. Căpitanul formaţiei va reveni mai rapid pe gazon, însă pe coechipierul său îl aşteaptă o nouă lungă perioadă pe bară, de aproximativ trei luni.

Ultimele detalii despre accidentările vedetelor de la FCSB

A lui Coman e mai gravă, şi a lui Tănase e, dar sper să-şi revină. Jucători foarte importanţi, mai ales că Tănase a avut un sezon foarte, foarte bun, a avut ghinionul acesta cu accidentarea, dar Coman a trecut prin multe, e la a treia accidentare.

Poate sta trei luni de zile, aproape, poate mai mult. Să treci un an prin accidentări, nu e uşor. Jucători foarte importanţi, mai ales când şi antrenorul nou avea nevoie de ei”, a declarat Victor Becali, pentru Telekom Sport.

Tănase şi Coman s-au accidentat la un moment foarte inoportun pentru FCSB, fix înaintea derby-urilor cu CFR Cluj şi Dinamo. Dacă pe cel împotriva campioanei, ”roş-albaştrii” l-au pierdut cu 4-1, în cel împotriva ”câinilor”, mai speră la rezultat pozitiv, chiar şi fără cele două vedete în teren.

Afla mai multe despre: fcsbflorinel comanflorin tănasevictor becali 

viewscnt
Articole similare