Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultimele detalii despre Florinel Coman. Ucrainenii au intrat pe fir. Ce urmează pentru atacantul FCSB după un an groaznic

Ultimele detalii despre Florinel Coman. Ucrainenii au intrat pe fir. Ce urmează pentru atacantul FCSB după un an groaznic

FCSB

Comentarii

Florinel Coman a avut un ultim an nefast pentru cariera sa. La 23 de ani, el încearcă să-şi revină după ultima accidentare suferită, speră să joace începând e anul viitor pentru FCSB, dar are de primit veşti şi în privinţa dosarului penal întocmit pe numele său.

Cota celui poreclit "Mpappe" e în scădere şi va mai petrece timp la FCSB, în ciuda planurilor pe care şi le făcea finanţatorul FCSB. Gigi Becali şi-a dorit să-l vândă pe multe milioane de euro, aşa cum a reuşit în cazul lui Dennis Man la Parma, dar Florinel Coman are de rezolvat mai multe probleme. 

Ce se întâmplă cu dosarul lui Florinel Coman. Autorităţile aşteaptă răspunsuri din Ucraina

În februarie, atacantul de la FCSB a fost înregistrat circulând cu viteza de 165 de kilometri pe oră pe autostrada care leagă Bucureştiul de Constanţa. După ce a fost oprit de un echipaj de poliţie, agenţii au sesizat că permisul lui Florinel Coman e unul ucrainean, iar datele introduse în sistem au arătat că jucătorul nu are permis pentru nicio categorie. Pe numele ex-fotbalistului Viitorului a fost deschis un dosar penal, deşi "Mbappe" a arătat traducerea documentului, pe care-l deţine. 

Ancheta se apropie de final, anunţă Gândul, după luni bune în care a bătut pasul pe loc. Florinel Coman, unul dintre preferaţii lui Gigi Becali, a fost audiat, iar poliţiştii români au luat legătura cu omologii din Ucraina pentru a obţine răspunsuri. 

Partea română vrea să afle dacă inculpatul a făcut şcoala de şoferi şi dacă a dat examenul practic în Ucraina, pentru a anunţa o hotărâre finală. 

An groaznic pentru Florinel Coman

"Coşmarul" lui Florinel Coman a început în urmă cu un an, în septembrie 2020, atunci când s-a accidentat grav în meciul FCSB-ului cu Backa Topola, din turul secund preliminar Europa League. Au urmat luni de recuperare, apoi a fost implicat în scandalul permisului de conducere.

Apt de joc şi cu prestaţii bune la echipa de club, Mirel Rădoi l-a convocat pentru acţiunea naţionalei din aprilie. Din păcate pentru el, Florinel Coman a ieşit accidentat în startul partidei România - Macedonia de Nord, scor 3-2, în preliminariile Campionatului Mondial din 2022. 

FCSB nu s-a putut baza în totalitate pe jucător nici de la începutul acestui sezon. Atacantul "s-a rupt", din nou, în august la partida cu Sepsi OSK, iar anul s-ar fi încheiat pentru Florinel Coman. 

Afla mai multe despre: florinel comanfcsbflorinel coman carnetflorinel coman carnet de conducereflorinel coman accidentareflorinel coman gigi becali 

viewscnt
Articole similare