Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultimele detalii despre naturalizarea lui Postolachi! Rădoi a vorbit despre fotbalistul lui PSG: ”Vrea să joace pentru România”

Ultimele detalii despre naturalizarea lui Postolachi! Rădoi a vorbit despre fotbalistul lui PSG: ”Vrea să joace pentru România”galerie foto
Comentarii

Virgiliu Postolachi face senzaţie la PSG, iar Federaţia Română de Fotbal încearcă să-l naturalizeze cât mai repede pe atacantul în vârstă de 18 ani.

Născut în Republica Moldova, Postolachi îndeplineşte condiţiile pentru a putea obţine cetăţenia română. Mihai Stoichiţă, directorul Comisiei Tehnice de la FRF, a anunţat că fotbalistul a fost urmărit de mai multe ori la Paris şi că reprezintă o soluţie importantă pentru echipele naţionale ale României.

Federaţia se ocupă de naturalizarea lui Postolachi, demersurile sunt în curs. Aceste lucruri se vor realiza. Aşa cum îşi doreşte şi el, aşa cum a spus şi tatăl lui, vrea să joace pentru România”, a spus Mirel Rădoi, la conferinţa de presă în care a fost prezentat oficial în funcţia de selecţioner al reprezentativei U21.

Geolgău a ţinut legătura cu familia şi l-a urmărit la Paris de mai multe ori. Doi bunici au deţinut paşaport românesc, aşa că el poate obţine cetăţenia. Cel mai important este că el îşi doreşte să joace pentru România. Vom încerca să urgentăm pe cât posibil naturalizarea lui.

Postolachi este un băiat care poate juca la trei naţionale, la U18, U21 şi, dacă va avea valoare, la echipa mare. Nu stăm în aducerea lui Postolachi, dar ar fi foarte bine dacă am reuşi să-l avem alături de noi”, a spus Mihai Stoichiţă.

Afla mai multe despre: postolachipsgromaniaradoistoichita 

viewscnt
Articole similare