Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultimele detalii despre plecarea lui Alex Ioniţă de la CFR Cluj: ”El vrea să vină la noi”

Ultimele detalii despre plecarea lui Alex Ioniţă de la CFR Cluj: ”El vrea să vină la noi”

Fotbal intern

Comentarii

Ovidiu Burcă spune că Rapid încearcă să-l transfere pe Alex Ioniţă, dar pretenţiile financiare ale lui CFR Cluj ar putea sta în calea transferului.

Alex Ioniţă este una dintre ţintele Rapidului, după ce a reuşit să promoveze în liga secundă. Daniel Pancu a declarat că are nevoie de rapidişti adevăraţi, alături de care să atace promovarea în Liga 1. Mai mult, antrenorul rapidist a susţinut că Rapid are forţa financiară să plătească un asemenea jucător.

Însă transferul s-ar putea împotmoli la suma de transfer. Ovidiu Burcă spune că CFR Cluj ar putea încerca să-şi recupereze investiţia de un milion de euro, bani pe care i-a plătit pentru transferul lui Ioniţă de la Astra:

”Alex Ioniţă de la CFR îşi doreşte să vină la noi, noi ne dorim să-l aducem, dar este puţin mai dificil. Cei de acolo au plătit o sumă foarte mare pentru el şi mă gândesc că vor măcar să-şi scoată banii. Sau poate chiar să obţină un profit. O astfel de sumă ar fi mult prea mare pentru noi. Vom vedea ce se va întâmpla", a spus Ovidiu Burcă pentru ProSport.

Afla mai multe despre: alex ionitarapid 

viewscnt
Articole similare