Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultimele detalii despre situaţia contractuală a lui Messi: "1000% va rămâne, nu 100%!"

Ultimele detalii despre situaţia contractuală a lui Messi: "1000% va rămâne, nu 100%!"

FC Barcelona

Comentarii

Leo Messi (34 de ani) va continua "1000 la sută" la FC Barcelona şi din sezonul viitor încolo. Fotbalistul şi conducerea clubului lucrează împreună la finalizarea contractului şi la anunţul oficial al continuităţii sale pe Camp Nou. Messi joacă la echipa mare a Barcelonei din 2004.

Messi rămăne la Barcelona! Urmează anunţul oficial

Aflat în ultima săptămână de contract cu FC Barcelona, Leo Messi va rămâne la clubul catalan, după ce pentru mai multă vreme au existat dubii în privinţa viitorului său fotbalistic. Messi şi-a dorit să plece, anul trecut, de pe Camp Nou din cauza fostului preşedinte, Josep Maria Bartomeu, însă odată cu revenirea lui Joan Laporta pe Camp Nou lucrurile s-au schimbat.

Noul preşedinte al Barcelonei a reuşit să-l convingă pe Messi să rămână şi din vară încolo la club. Potrivit jurnalistului Achraf Ben Ayad, Messi va continua "1000 la sută" la FC Barcelona şi din sezonul viitor, iar acum fotbalistul şi conducerea clubului lucrează la finalizarea ultimelor clauze din contract şi la anunţul oficial al prelungirii înţelegerii, care va fi făcut în scurt timp.

Leo Messi e cel mai important fotbalist din istoria Barcelonei. Argentinianul crescut în La Masia a devenit jucătorul cu cele mai multe meciuri jucate, cele mai multe goluri, cele mai multe assist-uri şi cele mai multe trofee câştigate în istoria clubului blaugrana. Messi a câştigat şase Baloane de Aur în tricoul Barcelonei, un record all-time în ceea ce priveşte distincţia oferită de France Football.



 

Afla mai multe despre: leo messicontractbarcelonaoficialprelungirelaporta 

viewscnt
Articole similare