Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultimele detalii despre situaţia lui Chiricheş. Ce se întâmplă cu fundaşul după accidentarea din meciul cu Muntenegru

Ultimele detalii despre situaţia lui Chiricheş. Ce se întâmplă cu fundaşul după accidentarea din meciul cu Muntenegru
Comentarii

Vlad Chiricheş s-a accidentat în minutul 30 al partidei de vineri, cu Muntenegru, şi nu a mai putut continua meciul. Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a confirmat că fundaşul a zburat la Napoli şi va necesita o intervenţie chirurgicală. Chiricheş va merge împreună cu şeful staff-ului medical de la Napoli la celebrul doctor Paolo Mariani, cel care i-a operat pe cei mai cunoscuţi fotbalişti italieni, dar nu numai.

Pentru Chiricheş, accidentarea din meciul cu Muntenegru se anunţă una extrem de serioasă. Fundaşul lui Napoli este suspect de ruptură de ligamente încrucişate şi a ajuns în Italia pentru a fi operat. Dacă acest diagnostic se confirmă, Chiricheş ar putea lipsi între şase şi opt luni.

Pentru căpitanul naţionalei, accidentările care l-au ţinut departe de gazon în ultimii ani au fost obişnuinţe. Anul trecut a avut probleme la umăr în două rânduri, ceea ce i-a adus două concedii medicale de câte două luni. În primăvara lui 2018, a avut parte de o nouă accidentare, de această dată musculară, care l-a împiedicat să se antreneze şi să joace timp de patru luni.

Afla mai multe despre: vlad chirichesnapoliechipa nationala 

viewscnt
Articole similare