Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultimele detalii despre transferul lui Florin Ştefan la FCSB: "Poate că se gândesc cei de acolo să ofere mai mult"

Ultimele detalii despre transferul lui Florin Ştefan la FCSB: "Poate că se gândesc cei de acolo să ofere mai mult"

FCSB

Comentarii

Noul sezon al Ligii I a început cu o remiză albă. FC Voluntari şi Sepsi au fost cele care au deschis noua stagiune, iar antrenorul oaspeţilor recunoaşte că fotbalul a lipsit cu desăvârşire.

"Cu rezultatul, am fost mulţumit, pentru că eu cred că, dacă e un punct de afară, este valoros. Eu cred că nu a fost un joc bun. Nici de la Voluntari, nici de la noi. Dacă spune cineva că a jucat bine este minciună. Eu cred că dacă vrei să joci la Liga I, trebuie să arăţi puţin mai mult. Sunt mulţumit cu rezultatul şi nu sunt mulţumit cu jocul.

Voluntari a fost acasă şi dacă joci acasă atunci poţi să controlezi jocul şi noi am avut tactica să facem contraatacul, pentru că Voluntari merge tot timpul înapoi şi joacă din contraatac. Urmează meciul cu Steaua. Noi nu suntem favoriţi, Steaua este favorită. Şi pentru favorită, dacă timpul trece şi nu dă gol, atunci o să fie mai greu.

Trebuie să felicit jucătorii mei pentru că am jucat cu 4 copii. Uite că eu nu am frică ca să joc cu băieţi care nu sunt aşa în vârstă. Şi au făcut o muncă foarte bună şi trebuie să spun felicitări" , a declarat antrenorul lui Sepsi, Csaba Laszlo.

Florin Ştefan este unul dintre jucătorii doriţi de oficialii celor de la FCSB. Chiar patronul roş-albaştrilor a dezvăluit că în curând se vor încheia negocierile pentru fundaşul stânga al lui Sepsi.

"Fotbalul este o afacere. Eu cred că Ştefan este un jucător foarte bun, are mintea unde trebuie şi o joace bine în continuare. Dacă joacă bine pentru Sepsi, atunci poate Steaua se gândeşte să dea mai mult, asta e viaţa. E un băiat care ştie unde e locul lui şi dacă merge la Steaua, merge la Steaua" , a continuat Csaba Laszlo.

Afla mai multe despre: florin stefansepsi 

viewscnt
Articole similare