Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultimele detalii despre transferul lui Mihai Răduţ la U Craiova! Ioan Niculae a intervenit de urgenţă. Ce veste au primit oltenii

Ultimele detalii despre transferul lui Mihai Răduţ la U Craiova! Ioan Niculae a intervenit de urgenţă. Ce veste au primit oltenii
Comentarii

Schimbul începutului de sezon în Liga 1 a picat. Patronul Astrei, Ioan Niculae, a blocat plecarea lui Mihai Răduţ la U Craiova, care ar fi urmat să-l trimită la Giurgiu pe Ovidiu Bic.

Mihai Răduţ nu mai ajunge la U Craiova

În ultima perioadă, Astra şi U Craiova au negociat un schimb de jucători. Astfel, Mihai Răduţ s-ar fi putut bate la titlul Ligii 1 cu echipa din Oltenia, în timp ce Ovidiu Bic s-ar fi alăturat lotului condus de Bogdan Andone. Totuşi, într-un final, Astra nu a mai fost interesată de mijlocaşul central, dar Mihai Rotaru a sperat ca Răduţ să treacă sub comanda lui Cristiano Bergodi. 

Potrivit ProSport, patronul lui U Craiova a mizat pe un memoriu depus de Răduţ, în urma restanţelor financiare de peste patru luni, mutare care l-ar fi făcut jucător liber de contract. U Craiova ar fi avut cale liberă, apoi, pentru a semna cu mijlocaşul central. 

Totuşi, Ioan Niculae a intervenit şi i-a plătit lui MIhai Răduţ o parte dintre restanţele financiare, iar acum jucătorul nu mai poate depune memoriu pentru a deveni liber de contract. 

Directorul de imagine al echipei oltene din Liga 1, Gică Craioveanu, abia aştepta transferul lui Răduţ la U Craiova: „ Eu văd echipa bine, dacă va veni cineva, sper să vină cineva peste ce avem. Sunt sigur că Bergodi va da şanse şi copiiilor mai tineri, pentru că sunt foarte buni. Depinde de Răduţ dacă va ajunge la Craiova, de dorinţa lui. Îl cunosc de când avea o oră de viaţă, unul dintre copiii mei preferaţi”, a spus oficialul Craiovei. 

Afla mai multe despre: mihai radutu craiova 

viewscnt
Articole similare