Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultimele detalii despre transferul lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray! Când ar putea face turcii ofertă | EXCLUSIV

Ultimele detalii despre transferul lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray! Când ar putea face turcii ofertă | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În direct la Telekom Sport, Giovanni Becali a oferit ultimele detalii despre stadiul negocierile dintre FCSB şi Galatasaray pentru transferul lui Olimpiu Moruţan (22 de ani).

Giovanni Becali, ultimele detalii despre transferul lui Moruţan la Galatasaray

Fatih Terim, antrenoruL lui Galatasaray, îl place foarte mult pe Olimpiu Moruţan şi a vrut să-l transfere la formaţia "CimBom", însă preţul cerut de Gigi Becali în schimbul "perlei" sale a devenit un impediment. Giovanni Becali a spus că, în ciuda faptului că negocierile au stagnat acum, turcii pot reveni cu o ofertă pentru Moruţan spre finalul lunii.

Becali a mai spus că, în prezent, Galata ar fi gata să achite o sumă cuprinsă între 5 şi 7 milioane de euro pentru Moruţan, însă vărul său, Gigi Becali, nu vrea să lase niciun euro sub 10 milioane pentru a fi de acord cu mutarea. Până în prezent, turcii n-au făcut nicio ofertă oficială pentru Moruţan, a anunţat Giovanni Becali.

"Nu ştiu dacă sunt închise, jucătorul place antrenorului, în acest moment vor să scape de jucătorii care câştigă 4-5 milioane, cum e Falcao, alţi străini care au venit pe bani mulţi, au îmbătrânit, s-au accidentat şi Galata e în criză. Sunt şanse puţine să ajungă şi în grupele Europa League, aşa cum merge Galata acum. Are nevoie de o restructurare, chiar Terim mi-a zis că n-are echipa de Liga Campionilor, are echipa de Europa League şi îşi doreşte ca în următorii 2-3 ani să facă o echipă aşa cum a avut-o în acele timpuri.

N-a fost nicio ofertă, oferta a fost făcută de clubul Steaua (n.r. - FCSB), printr-o procură exclusivă de 10 milioane de euro şi nu lasă nici 100.000 mai jos, aşa că Galata a încetat pt moment aceste discuţii. Probabil le voi relua ei mai târziu, spre sfârşitul lunii, dacă Galata mai scapă de unii jucători cu contracte mari.

Ei se gândeau la 5-7 milioane şi cred că ar fi dispuşi, poate să spună şi 5, poate să spună şi 7. Nu ştiu, ştiu doar că din partea clubului FCSB nu există altă opţiune, doar 10 milioane de euro", a spus Giovanni Becali, la Telekom Sport.

Fatih Terim îl place foarte mult pe Olimpiu Moruţan

Fatih Terim (67 de ani), legendarul antrenor al lui Galatasaray, are cuvinte de laudă pentru Moruţan şi pare încrezător că transferul s-ar putea face în această vară. "Moruţan este un fotbalist foarte bun, îmi place foarte mult. Pentru suma potrivită, nu cred că ar refuza Galatasaray. Este genul de jucător care face spectacol, aşa cum au făcut şi fraţii lui înainte, Hagi, Popescu, Ilie. Veţi vedea până la 1 septembrie ce va face Galatasaray", a declarat Fatih Terim, într-o conferinţă de presă, potrivit T24.

Afla mai multe despre: giovanni becalimorutantransfergalatasarayofertafatih terim 

viewscnt
Articole similare