Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultimele detalii despre viitorul lui Arlauskis: ”Este în contact cu patronul echipei”. Care este situaţia salarială de la CFR | EXCLUSIV

Ultimele detalii despre viitorul lui Arlauskis: ”Este în contact cu patronul echipei”. Care este situaţia salarială de la CFR | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Viitorul lui Arlauskis a devenit incert odată cu revenirea lui Dan Petrescu în Gruia, iar Marius Bilaşco a oferit ultimele detalii despre situaţia portarului, vorbind şi despre salariile restante de la club.

Giedrius Arlauskis a venit în iarnă la CFR, la cererea preşedintelui Marian Copilu. Lituanianul de abia părăsise clubul pentru a pleca în Arabia Saudită, însă Al Shabab a fost dispusă să îi dea drumul rapid, cu scopul de a înregistra un alt jucător străin în lot, având o limită impusă de ligă pentru fotbalişti din afară statului arab.

Astfel, Arlauskis a avut şansa de a reveni la CFR, însă întoarcerea sa nu a decurs confrom planului. Acesta nu a reuşit să aibă impactul pe care îl avusese ultima oară când fusese la club, iar odată cu revenirea lui Petrescu şi plecarea lui Copilu, a fost pus pe lista neagră şi scos din primul 11.

Arlauskis caută o variantă pentru a părăsi campioana României sau pentru a prinde mai multe minute, iar Marius Bilaşco a oferit ultimele detalii despre situaţia lituanianului. În plus, oficialul CFR-ului a vorbit şi despre salariile restante de la club, care ar fi toate la zi la momentul actual.

Ultimele detalii despre viitorul lui Arlauskis

Situaţia lui Arlauskis... Aşa cum a spus şi el, este în contact cu patronul echipe şi poartă o discuţie pe această temă, legată de viitorul lui. Siuaţia financiară este una bună acum, pentru că jucătorii, cei mai importanţi din club, ei trebuie să fie bine din, toate punctele de vedere.

Situaţia finaciară este ok, în ceea ce priveşte momentul actual. Sunt jucătorii la zi cu salariile. Sunt convins că patronatul, ceilalti acţionari, vor face tot posibilul ca situaţia să fie aşa în continuare. E o decizie pe care patronul a luat-o. ne-am bătut pentru campionat, am reuşit să câştigăm de patru ori.

Cel mai greu este să te menţii şi să reuşim să câştigăm, deci celelate echipe s-au întărit, sunt mult mai puternice. Avem o misiune grea, dorinţa tututor este de a câştiga campioantul”, a declarat Marius Bilaşco, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: cfr clujgiedrius arlauskismarius bilaşco 

viewscnt
Articole similare