Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultimele detalii din mutarea lui Valentin Mihăilă la Atalanta. Ce număr va purta

Ultimele detalii din mutarea lui Valentin Mihăilă la Atalanta. Ce număr va purta

Serie A

Comentarii

Atacantul Valentin Mihăilă a fost transferat de la gruparea de ligă secundă Parma, la Atalanta, echipă care ocupă locul 4 în Serie A, a anunţat clubul din Bergamo.

Ultimele detalii din mutarea lui Valentin Mihăilă la Atalanta. Ce număr va purta 

Valentin Mihăilă (21 de ani) a fost cedat de Parma la Atalanta, sub formă de împrumut, iar gruparea din Serie A va putea să-l transfere definitiv la vară.

Parma a plătit pentru Mihăilă în vara anului 2020 circa 10 milioane de euro, dar acum ar putea primi mai puţin, cota jucătorului român de 21 de ani scăzând după ce echipa lui a ajuns în Serie B şi el s-a accidentat. În acest sezon el a jucat numai 13 meciuri pentru echipa de pe locul 13 al clasamentului ligii secunde italiene şi a marcat două goluri.

Jurnaliştii de la Gazzetta dello Sport anunţă că Mihăilă va purta tricoul cu numărul 20 la Atalanta. 

Tatăl fotbalistului a confirmat transferul şi a mărturisit că toţi apropiaţii fostului jucător de la Craiova sunt mândri de el. 

”Toţi am stat cu sufletul la gură să fie bine pentru el. Toată familia e mândră de el şi el trebuie să ne facă să fim şi noi mândri că a ajuns la o echipă bună. E bucurie foarte mare acasă, toţi prietenii m-au sunat, mi-au dat mesaje, m-au încurajat, felicitat. Acum aştept să vorbesc cu el”, a declarat Marian Mihăilă, tatăl fotbalistului, la Pro TV.

OFICIAL | Valentin Mihăilă a fost transferat de Parma la Atalanta!

Afla mai multe despre: valentin mihailaatalantaparma 

viewscnt
Articole similare