Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultimele detalii privind transferul lui Stiven Plaza la Dinamo. În ce condiţii se poate realiza mutarea

Ultimele detalii privind transferul lui Stiven Plaza la Dinamo. În ce condiţii se poate realiza mutareagalerie foto

Fotbal

Comentarii

Atacantul ecuadorian al celor de la Valladolid, Stiven Plaza (21 de ani), a avut pe masă trei oferte concrete de împrumut şi, surprinzător sau nu, a ales să refuze două dintre ele, nu şi pe Dinamo.

În afara celor de la Dinamo, Stiven Plaza mai este dorit şi de alte două cluburi din prima ligă mexicană, UNAM Pumas şi Queretaro. Cu toate acestea, fotbalistul i-a transmis agentului său că preferă să rămână în Europa, aşa că cele două propuneri din Mexic au fost refuzate, a transmis presa din Ecuador.

În schimb, fotbalistul îi ţine în stand-bye pe dinamovişti până în luna iunie, deoarece mai aşteaptă oferte din Portugalia şi Spania, campionate pe care, fotbalistul cu două prezenţe în reprezentativa de seniori a Ecuador, le-ar prefera.

Fotbalistul vrea să rămână în Europa pentru a-i demonstra patronului de la Valladolid, celebrului brazilian Ronaldo, că nu s-a înşelat când i-a oferit un contract cu formaţia din La Liga, în 2018. Şi cel mai bine o poate face regăsindu-şi pofta de joc în Europa. Stiven Plaza este dispus să accepte şi o ofertă din liga secundă spaniolă. Dacă ofertele vor întârzia să apară, Plaza va accepta să vină la Dinamo.

Stiven Plaza a fost achiziţionat de Real Valladolid în ianuarie 2019, de la Independiente del Valle, din Ecuador, pentru 2 milioane de euro. A bifat doar 36 de minute în La Liga, fără mari performanţe şi a fost trimis la echipa secundă, în liga a treia. Nici acolo nu a rupt gura târgului: un gol în 10 partide.

Dinamo în era spaniolă! Ioan Andone preşedinte, Adrian Mihalcea antrenor

Din informaţiile Telekom Sport, actualul acţionar majoritar de la Dinamo, Ionuţ Negoiţă, s-a înţeles în toate privinţele cu spaniolii, cu care a fost pus în contact de Ioan Andone, iar vineri urmează să se semneze actele pentru cedarea clubului. Ionuţ Negoiţă renunţă la clubul Dinamo pentru o sumă simbolică, însă spaniolii care preiau pachetul majoritar trebuie să achite datoriile de peste trei milioane de euro pe care le are clubul.

Prima decizie a spaniolilor va fi readucerea lui Ioan Andone în "Ştefan cel Mare". În prezent manager general la FC Voluntari, Ioan Andone ar urma să ocupe funcţia de preşedinte al clubului Dinamo. Cât despre antrenorul Adrian Mihalcea, care nu a apucat încă să debuteze la Dinamo, acesta va rămâne cel puţin până la finalul sezonului.

Afla mai multe despre: stiven plaza 

viewscnt
Articole similare