Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultimele informaţii de la Adunarea Generală LPF despre implementarea VAR-ului în Liga I: „Lucrurile sunt cumva blocate”

Ultimele informaţii de la Adunarea Generală LPF despre implementarea VAR-ului în Liga I: „Lucrurile sunt cumva blocate”

Superliga

Comentarii

Astăzi a avut loc Adunarea Generală a LPF, la care au participat şi reprezentanţii cluburilor din Liga 1, tema principală fiind implementarea sistemului VAR.

Cristian Bivolaru, directoul general al echipei FC Viitorul, a fost prezent la adunare şi a povestit, în mare, cum stau lucrurile. 
Din primele informaţii, încă nu s-a ajuns la o concluzie, iar din cauza asta săptămâna viitoare va mai avea loc o şedinţă pe tema acestui subiect. 
Singurul lucru foarte clar a fost dorinţa şi voinţa tuturor celor prezenţi, colegii noştri din Liga 1 şi conducerea Ligii, de a se încerca găsirea unei soluţii pentru a se debloca. Soluţiile sunt cele pe care le ştiţi - o întâlnire la nivelul celor două instituţii, FRF şi LPF. Bineînţeles, în prezenţa reprezentaţilor deţinătorilor de drepturi. Lucrul acesta se va întâmpla săptămâna viitoare. Noi sperăm să ajungă la un acord, pentru că în luna ianuarie, când am ales reprezentantul cluburilor de prima ligă, domnul Alexandru Deaconu ne-a făcut o prezentare a proiectului şi toată lumea plecase încântată şi liniştită că, probabil, din sezonul viitor vom avea VAR. Acum, lucrurile sunt cumva blocate, dar eu cred că, dacă există bunăvoinţă, proiectul merge înainte. Toată lumea a declarat că îşi doreşte introducerea VAR. S-au mai discutat şi probleme legate de înăsprirea aplicării reglementărilor legate de terenurilor de joc, pentru că şi acolo trebuie să ajungem la o normalitate. Infrastructura cluburilor e un capitol al manualului de licenţiere. Noi aşa ne dorim, să existe criterii foarte clare din sezonul viitor şi sancţiuni pentru cei care nu le respectă", a declarat Bivolaru, la ieşirea din sediul LPF.
 

Afla mai multe despre: varlpf 

viewscnt
Articole similare