Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultimele informaţii despre magazinerul lui Dinamo infectat cu coronavirus! Prima măsură luată de DSP şi ce urmează să se întâmple EXCLUSIV

Ultimele informaţii despre magazinerul lui Dinamo infectat cu coronavirus! Prima măsură luată de DSP şi ce urmează să se întâmple EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Dinamo traversează o nouă problemă. Staff-ul medical al "câinilor" a depistat un caz de coronavirus în cadrul clubului, iar Direcţia De Sănătate Publică Bucureşti a intervenit.

Ce se întâmplă cu magazinerul lui Dinamo infectat cu coronavirus

Joi dimineaţă, Telekom Sport a aflat că un caz de coronavirus a fost depistat la Dinamo. Persoana infectată e magazinerul clubului, care a ieşit pozitiv la primul test. 

Din informaţiile Telekom Sport, după şase ore de aşteptare, magazinerul a fost preluat de Direcţia De Sănătate Publică Bucureşti, după ce a fost depistat cu coronavirus. Urmează ore foarte importante în "Ştefan cel Mare", în privinţa sănătăţii celor din club. 

Magazinerul va fi suspus unui nou test, iar rezultatul va fi aflat vineri, cu doar o zi înainte de meciul Dinamo - Chindia Târgovişte. Din păcate, meciul din "Ştefan cel Mare" a fost amânat. 

DSP va deschide o anchetă epidemiologică, pentru a vedea care au fost persoanele cu care a luat contact magazinerul, acestea urmând a fi plasate în izolare pentru 14 zile. 

LPF a anunţat că meciurile lui Dinamo sunt amânate

Liga Profesionistă de Fotbal a transmis că meciurile lui Dinamo, din play-out, sunt momentan oprite, ca urmare a depistării cazului de coronavirus din cadrul clubului.

Imediat după vestea cazului magazionerului infectat cu coronavirus de la Dinamo, secretarul general al LPF, Justin Ştefan, a explicat, pe larg, care sunt scenariile lui Dinamo, în funcţie de finalizarea anchetei epidemiologice, condusă de DSP. 

Afla mai multe despre: dinamomagaziner dinamodinamo coronavirus 

viewscnt
Articole similare